Фан клуб: Милан

Дали Кардинале треба да го продаде клубот?

• Вкупно гласачи
    23
Суканицата она што го изигра неделата.......не знам,уште 4-5 меча такви и на Лето ќе му бараат негде позајмица со 40% плата покриена од Милан. Излегува Хила последни 5-10мин и на 2 од 3 примаат гол последни минути,нејќам да знам што ќе се случи ако не игра цела утакмица.
Тоа е тоа,такво е положението со рандом црнци и балканци цел прв тим се знае. Како играат 7 бода од можни 9 со гостување кај Јуве им е премија,а втора полусезона си знаеме сите како ќе се одвиваат настаните.
Еее да се појави некој нов Берлускони од негде

• Ми се допаѓа
Reactions: Mud
Суканицата она што го изигра неделата.......не знам,уште 4-5 меча такви и на Лето ќе му бараат негде позајмица со 40% плата покриена од Милан. Излегува Хила последни 5-10мин и на 2 од 3 примаат гол последни минути,нејќам да знам што ќе се случи ако не игра цела утакмица.
Тоа е тоа,такво е положението со рандом црнци и балканци цел прв тим се знае. Како играат 7 бода од можни 9 со гостување кај Јуве им е премија,а втора полусезона си знаеме сите како ќе се одвиваат настаните.
Еее да се појави некој нов Берлускони од негде
Не збори лошо за балканци. Еден Стефан Савиќ или Ведран Чорлука знаеш како му фали на Страхиња. Ова кангзовиве со 65 iq го ебат системот.

Не збори лошо за балканци. Еден Стефан Савиќ или Ведран Чорлука знаеш како му фали на Страхиња. Ова кангзовиве со 65 iq го ебат системот.
Не бе другар Симон Кјаер фали во тимов :cool: Дискутабилно е како би играле овие во Милан,мислам толку ни е паднат стандардот што веќе и тие ќе ни изгледаат како Јап Стам. Единствениот што би го сакал во тим веќе игра 2 сезона овде :D А Страхања млитаво ја почнува некако сезонава го нема,која му е оваа веќе втора,трета ? Очекувам да направи квалитативен скок ама најверјатно ова му е максимумот,плус требаше да го чува за голот тоа волот Гати,,освен Хила другиве како ќе им се погоди денот...

Ете можеа да се обидат со балканците Карецас или Аљабеговиќ ама...

Лудо е колку многу "фанови" на Милан сакаат да изгубиме, да флопнат играчите и овој тим повторно да не успее.
Но тоа нема ништо да промени!
Кардинале нема да го продаде клубот во скоро време а Малдини нема да се врати!
Луѓето треба да продолжат понатаму.
И мене не ми се допаѓаат некои работи во овој Милан, но заглавени сме во оваа ситуација па затоа мора да даваме поддршка, да се надеваме на успеси и да навиваме за победа на секоја утакмица.

Forza Milan!!!

Муабетов за подобри играчи е од покојни Берлускони.

Заборавивте дека на Малдини му даваа по 30 миљона за трошење у цел преоден рок?? Дека ради Кателаре го избркаа што избутка 35 уместо 30??

Без разлика дали е Алегри Аморим Фонсека, се е џабе кога парите ги трошат на цигани. Не ги ни трошат туку ги перат, не постои универзум у кој Рамос е 75 миљонски играч или она дрвото белгиско што незнае дали е бек или полушпиц 60 миљона.

Па еден Груби не би ги испрал парите со тој трансфер од што толку очигледно е.
Тоа е веќе друга дискусија
Како се трошат парите, какви засилувања се носат, кој одлучува итн
Мене поентата ми е дека Аморим има добри шанси да успее доколку му дадат соодветни играчи за неговиот систем.

Тоа е веќе друга дискусија
Како се трошат парите, какви засилувања се носат, кој одлучува итн
Мене поентата ми е дека Аморим има добри шанси да успее доколку му дадат соодветни играчи за неговиот систем.
Не му пуштај вода, ние ќе треба овде цела сезона да го трпиме кога ќе почне да блада.

многу несреќен и глуп коментар. Се надевам дека има некоја скриена причина вака да се излизга човек, и да не е стварно дека не знае во кое првенство е фрлен да работи.

Тоа што го започна првенството со тие кои тренираа цело лето, беше добар потег, но одлуките што ги носи потоа не се најдобри.

• Хаха
Reactions: Mud
Тоа што го започна првенството со тие кои тренираа цело лето, беше добар потег, но одлуките што ги носи потоа не се најдобри.
Имаше изјавено дека стартните 11 нема да ги избира според имињата туку ќе ги бира кој бил најдобар на тренинзите пред утакмиците.

Имаше изјавено дека стартните 11 нема да ги избира според имињата туку ќе ги бира кој бил најдобар на тренинзите пред утакмиците.

Еве уште во овие неколку минути се гледа, Рабио, Модриќ, Чуквуезе, Еступињан, Рубенс, тешко бранат, немаат свест за тоа позади нив или физички неможат да го одбраната тој простор.

Падна и гол додека пишувам.

Ептен промашен избор со составот.

Сакаш да кажеш дека еступињан бил најдобар на негова позиција на тренинзите ?
Ја искрено не верувам ова дрво ни во монца дека би бил стартер...

Back
На врв Bottom