Еректилна дисфункција - дали и како се лечи?

• Креатор на темата Креатор на темата Marko-c
  • Време на започнување Време на започнување
Шо конкурент ќе ви биди докторот, бог да чува.
Исто како што жените се шминкаат и дотеруваат да изгледаат поубаво од другите жени.
И не реков релација доктор пациент, него остаток од релацијата маж кон маж. Оти и докторот и пациентот прво се мажи, а после тоа што се во дадената ситуација.
Ај, заборавете, влеговме во дијалог каде никој не сака да ги прифати праисконските пориви. Туку директно без рецидиви од минатото, влегуваме во релација доктор-пациент, со препорака ако не па ај кај психијатар, да види што стравови имаш од детството, па курето ти е блокирано.

Абе блокатор е психата, на еден познат мајка му му го земала у уста и типот флешови ако некоја друга сака. И плус други џек пот психички удари при секс. Сам си кажуваше колку го поебало тоа. А млад, у 30ти.

... големината на патлакот, како и моќноста на ерекцијата е правопропорционална од марката и големината на неговото возило! :D
Меѓу машките е обратнопропорционално, на тоа ли мислеше. Или сакаш да кажеш ако има ферари ќе опростиме што надимак му е Мајкрософт :D

Меѓу машките е обратнопропорционално, на тоа ли мислеше. Или сакаш да кажеш ако има ферари ќе опростиме што надимак му е Мајкрософт :D
Да, да обратнопропорционално :pos:добро што примети, погрешив во чекори, сакав да кажам колку поголемо возило толку помал штурац :lolzz:

... големината на патлакот, како и моќноста на ерекцијата е правопропорционална од марката и големината на неговото возило! :D
Јеее, јас со пикап се возам, ќе си купам комбе на стари години :)
Автоматски споено мислење:

Да, да обратнопропорционално :pos:добро што примети, погрешив во чекори, сакав да кажам колку поголемо возило толку помал штурац :lolzz:
Прашај ги овие со камионите :)

Оверкил е мармаладот, боди и говинда од него еднаш и мене сакаа да ме ебат, а завршија со фалење еден на друг ерекцијата. Сус, мене ако ме прашуваш. Мада гледам и они нешто прашувале по психијатри... изгледа они немаат проблем со егото кое го зборите.

:lolzz:

Прегледај го приврзокот 487009

Прегледај го приврзокот 487010

Легенда е Говинда, форумо без него не е ист. Он и Бафра највеќе ми недостигаат.

Во Мк секој се вози за што има пари да си купи.

Број на патики се важат за тие без кола?
Јас едвај 42 газам!

Абе блокатор е психата, на еден познат мајка му му го земала у уста и типот флешови ако некоја друга сака. И плус други џек пот психички удари при секс. Сам си кажуваше колку го поебало тоа. А млад, у 30ти.
Заебано ова еј... :shook:

Но држи вода тоа со флешбековите. Тебе не ти се случило кога преминуваш од една на друга во некој пократок временски период, да имаш флешови од првата? Во стил да ти текне на првата поради едноставно навика и да го очекуваш истото чувство и движења? Те барав во сите type shit од таму не доаѓа? Само што тука притисокот паѓа врз новата да докаже дека носи нешто повредно на масата од таа со која прекинале односите (pun unintended), па зашо ја да се мислам дали (ќе) перформирам?

Вотчо, значи не викам јас, и пред Фројд маж на жаж му бил конкурент на сексуален план. Не е мое тоа.Во животинскиот свет јако изразено.
Е сега што ти си се издигнал културно и морално над тоа ниво, честитам. Може затоа Боди и Говинда ти го фрлиле меракот :)
Генерациски проблем можеби? Сте немале во друштво девојки кои ве поминале повеќето и после да сте споредувале белешки? Еве кај нас поради нефалење, другари се имаа повторено кај некои немамерно, па првиот го дупчеше вториот дека му го вкусил. Не една ергенска не дојдоа многу дами на повик. Па имаше прва и втора смена, првиот хотелот го разбуди, па вториот се откажа од секаква конкурентност и ја пушти пред истекот на времето. Пушеле цигара на прозор и збореле. Сте немале детство и не сте праеле ајфелови кули, па во секого гледате конкуренција. :LOL:

Нема да е лошо да прозбориме и за женскиот еквивалент на еректилна дисфункционалност и причини. Најверојатно една би била мажи на електрични тротинети. Еве јас да сум женско, кога ќе ги видам @Stefan-kobe и @мкд владе на тротинетиве низ град, wd40 не би ме отворило. Вакумско запечатување.

Број на патики се важат за тие без кола?
Јас едвај 42 газам!

Заебано ова еј... :shook:

Но држи вода тоа со флешбековите. Тебе не ти се случило кога преминуваш од една на друга во некој пократок временски период, да имаш флешови од првата? Во стил да ти текне на првата поради едноставно навика и да го очекуваш истото чувство и движења? Те барав во сите type shit од таму не доаѓа? Само што тука притисокот паѓа врз новата да докаже дека носи нешто повредно на масата од таа со која прекинале односите (pun unintended), па зашо ја да се мислам дали (ќе) перформирам?
Патика 46, пераи :D

Не ми се случило зашто не сум ги мењал на краток период, но освен на едновечерни, со другите се учиме еден со друг, како ни реагираат телата учиме, малку по малку. Посрамежливо прво, тинејџерски, па после малку поопуштено. Ја сум погруб и не сум сигурен дека некоја едновечерна би ценела што имам да понудам уште од прва вечер, сигурен сум дека ќе се извади од памет. Но различно е едновечерно и стабилно, барем за мене.

• Хаха
Reactions: wot
Море Вотчо, во мое време 3 месеци за рака држење, па бакнување, после до цицка уште месец и ако го спопикаш за пола година фраер си.

Нема да е лошо да прозбориме и за женскиот еквивалент на еректилна дисфункционалност и причини.
Психолошки еквивалент е аноргазмија. Исходот е тукуречи ист.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Не ми се случило зашто не сум ги мењал на краток период, но освен на едновечерни, со другите се учиме еден со друг, како ни реагираат телата учиме, малку по малку. Посрамежливо прво, тинејџерски, па после малку поопуштено. Ја сум погруб и не сум сигурен дека некоја едновечерна би ценела што имам да понудам уште од прва вечер, сигурен сум дека ќе се извади од памет. Но различно е едновечерно и стабилно, барем за мене.
Ти со две шишиња вотка во седење биди среќен ако ти текне од каде се моча. :D

Ти со две шишиња вотка во седење биди среќен ако ти текне од каде се моча. :D
Тоа е претежно од досада и сам, кога сум во друштво ретко дерам толку.

А коа дерам толку, нема теорија ништо да се деси.

45-46
Цела фамилија тргна на тој ген. Ќерка ми 39, внука ми ако сопре на 40 добро ќе биде :)
На времето идиме по терен со колегата, он ми касни. Ај бе дебел! Вика лесно ти е тебе 80 кила на 45 број, јас 120 на 43 не е исто оптоварувањето. Конструктивец, проф деформација :)

Back
На врв Bottom