Еректилна дисфункција - дали и како се лечи?

• Креатор на темата Креатор на темата Marko-c
  • Време на започнување Време на започнување
Ако го завлечка така, да ми простиш на изразот к*р ќе му се дигне икад.
Машкиот алат е покапризен од 100 жени. Ретко бива, обично на се' живо станува, ама ако решил да не станува, ни поп со молитва не го дига.
Нека си направи една анализа, ама да не биде потенцирано дека ќе идат на доктор да го кренат.
Најдобра варијанта е таа да проба неколку пати да му врзе машна, па тек после бели мантили.
Додуше сини обично повеќе вршат работа, ама тоа е нивно веќе.
Докторот не ти го крева, докторот ти ја бара причината на проблемот, или ти помага ти сам да си ја најдеш причината за проблемот.
Автоматски споено мислење:

Те разбирам, логиката тука отишла јабана, ти кажувам, наједноставно тука можам да објаснам со не си маж, и ова не е шовинизам, туку ова е најдобриот одговор што го имам. Ако има некој поелковентен или да знае да го сумира тоа чувство ли е табиет ли е, нека надополни.
Ние како одиме на гинеколог? И тоа машки. Исто е, чоек.

Докторот не ти го крева, докторот ти ја бара причината на проблемот, или ти помага ти сам да си ја најдеш причината за проблемот.
Кога ќе ти порасне куре, извини за изразот, ќе сфатиш.
Фалус не е само ебало, тоа ти е ЕГО, домаќинство, оружје, гордост.
Така да само во краен случај доктор. Е за докторка не знам, може ќе фати лекот.

Кога ќе ти порасне куре, извини за изразот, ќе сфатиш.
Фалус не е само ебало, тоа ти е ЕГО, донаќинство, оружје, гордост.
Така да само во краен случај доктор. Е за докторка не знам, може ќе фати лекот.
Не сакаат да прават муабет со докторки, строго доктори бараат. :)))

Пак, не ти контрам, се согласувам, нелогично е, но не знам како да го објаснам, може да е само до мене, ете тука барем сме колбасфест, ако може некој да го објасни воопшто, нека го објасни. Ете, и мене советот ми е човекот да иде на уролог па на психолог, ама ја не можев. Логика 0, но тоа е тоа.

Мозок meets его е тука, зависи што преовладува, убаво викаат, не си маж, ние без зборови си се разбираме што сакаме да кажеме. Имав кратко време нешто вакво, пекол на земјата беше, но јок лекари, беше изгледа психички зашто сега бикот е Оле. Помлада жена си е проблем, особено што те разнесува навака-натака ко настинато магаре, иначе друг проблем не треба да имаат.
Па добро, не сака секој друго машко да му го пипа!

Сум кажал неколку пати низ форумов, лично не гледам потреба за посета на доктор, ни преветнивно. Рипам и систематски прегледи, вклучително и крвни слики. Додека сум здрав и/или се чувствувам здраво, ќе си продолжам со ова темпо на живот. Имам фантастични доктори во мојот живот, ги користам чисто консултативно. Нула алкохол и цигари, релативно здрава исхрана и пешачење по неколку километри на ден. :)

Вака помислено, најблиску нешто што можам да го формулирам во зборови е, дека си потклекнал пред жената и задачата што ја има тој орган, не си доволно добар за неа, и во тој момент, одењето на лекар и/или психолог е само отворено признавање пред себе и пред светот дека тоа е навистина така. Но не барај да образложам, затоа што стварно не можам повеќе од ова.

Па добро, не сака секој друго машко да му го пипа!

Сум кажал неколку пати низ форумов, лично не гледам потреба за посета на доктор, ни преветнивно. Рипам и систематски прегледи, вклучително и крвни слики. Додека сум здрав и/или се чувствувам здраво, ќе си продолжам со ова темпо на живот. Имам фантастични доктори во мојот живот, ги користам чисто консултативно. Нула алкохол и цигари, релативно здрава исхрана и пешачење по неколку километри на ден. :)
Ke zivejs ti uste 100 godini ama djabe :D

Вака помислено, најблиску нешто што можам да го формулирам во зборови е, дека си потклекнал пред жената и задачата што ја има тој орган, не си доволно добар за неа, и во тој момент, одењето на лекар и/или психолог е само отворено признавање пред себе и пред светот дека тоа е навистина така. Но не барај да образложам, затоа што стварно не можам повеќе од ова.
Сто посто те разбирам.

Па уште и да треба да седнеш на другарите да им ги кажуваш маките, тебе ќе ти се исмеат нели зошто машки сте. А мене ќе ми речат ОЛАБАВИ.

Сто посто те разбирам.

Па уште и да треба да седнеш на другарите да им ги кажуваш маките, тебе ќе ти се исмеат нели зошто машки сте. А мене ќе ми речат ОЛАБАВИ.
А ја тогаш им кажав на поблиску другари, доста креативни шеги слушнав, но реално тоа ми беше ок, дури и забавно, зашто без да идам на лекар некако проблемот ми беше нереален, некако далечен, ко да не беше мој проблем. Вистинскиот проблем беше кога требаше перформанс, тогаш беше реалити чекот. Ама те разбирам, луѓето лесно реагираат на туѓи проблеми, лесно кажуваат такви зборови ко олабави се, ќе истрпиш, немаш гајле итн. во таа насока. Јбг, 100 стапа на туѓ грб не болат.

А ја тогаш им кажав на поблиску другари, доста креативни шеги слушнав, но реално тоа ми беше ок, дури и забавно, зашто без да идам на лекар некако проблемот ми беше нереален, некако далечен, ко да не беше мој проблем. Вистинскиот проблем беше кога требаше перформанс, тогаш беше реалити чекот. Ама те разбирам, луѓето лесно реагираат на туѓи проблеми, лесно кажуваат такви зборови ко олабави се, ќе истрпиш, немаш гајле итн. во таа насока. Јбг, 100 стапа на туѓ грб не болат.
Ne ti rekoja probaj so maz, mozi ne ti se kreva poke na zeni :свиркам:

Ne ti rekoja probaj so maz, mozi ne ti se kreva poke na zeni :свиркам:
Не бев на лекар, но другарите понудија, со пријатели ко моите не ми требаат непријатели хаха. Што да ти кажам, ако би бирал, би бил педер, полесно е со мажи, али јбг, не верује срце памети, премногу сакам жени. Па, тој период, не толку многу, или барем не на правилниот начин хаха. Како и да е, тоа е минато и да не се враќа.

Не бев на лекар, но другарите понудија, со пријатели ко моите не ми требаат непријатели хаха. Што да ти кажам, ако би бирал, би бил педер, полесно е со мажи, али јбг, не верује срце памети, премногу сакам жени. Па, тој период, не толку многу, или барем не на правилниот начин хаха. Како и да е, тоа е минато и да не се враќа.
Za majtapenjeto i kreativnite odgovori od drustvoto poke mislev. Nikoj ne ti go spomna to , da probas so mazi :D
Jas odma to ke ti go tupnev :sneaky:

Za majtapenjeto i kreativnite odgovori od drustvoto poke mislev. Nikoj ne ti go spomna to , da probas so mazi :D
Jas odma to ke ti go tupnev :sneaky:
А кажаа, кажаа и дека црнчо помагал на полна месечина, ама некако решив да не ги прифатам креативните совети. А и ако, ја им кажав за таа цел, малку да се расејам на машки начин, со алкохол, ремет и зезанции.

А кажаа, кажаа и дека црнчо помагал на полна месечина, ама некако решив да не ги прифатам креативните совети. А и ако, ја им кажав за таа цел, малку да се расејам на машки начин, со алкохол, ремет и зезанции.
Te lazat, crnec e za polojnata ako te boli. Da te ispraj :D
Ugandin so bi rekle. Noneto gledas, kako puska prava e :pos:

Back
На врв Bottom