Зошто?само немој ибупрофен!
Од аналгин мене глава не ми поминува, не па постоперативна болка.аналгин
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто?само немој ибупрофен!
Од аналгин мене глава не ми поминува, не па постоперативна болка.аналгин
Ајде не е страшно. После вадењето ќе се нервираш зашто порано не си го направил тоа.Зошто?
Од аналгин мене глава не ми поминува, не па постоперативна болка.
What? Зошто?После тоа две недели нема туширање![]()
Да не се провоцира со топло/ладно сеченото место да не крвари.What? Зошто?
Па јас нема грлото да си го туширам.Да не се провоцира со топло/ладно сеченото место да не крвари.
После операцијата на жолчката немаше вакво нешто.Се наеднаш му кажавте, ќе го исплашите.Да не се провоцира со топло/ладно сеченото место да не крвари.
Грло и жолчка не е исто. Какво туширање бе? Биди природен!Па јас нема грлото да си го туширам.После операцијата на жолчката немаше вакво нешто.
Ааа не никако!Се наеднаш му кажавте, ќе го исплашите.
Не е толку страшно ќе се тушира со млака вода.
Mene ne mi se i od ko pocnav ziva sila da ne ebam, vo smisla na mame nametni se ladno e nadvor, osven nekoja nastinka zimno vreme i bronhopneumonija na sred leto pred pojma nemam 15 godini, nisto drugo nemam fateno. Ni kovid ne fafiv, ili mozi fativ ama bez simptomi taka da pojma nemam, ne mi se davaja tamu 2000 den za da mi kazat deka sum fatil pred ne znam kolku vreme.Мене ми се вадени крајниците на 6 години, сега сум 35. Се разболувам/грипосувам тешко еднаш во 3-4 години, и повремено некоја лесна настинка. Кога сум бил мал со крајници мајка ми кажува секој втор месец сум бил со температура.
Е сега дали има разлика вадење крајници кај дете и кај возрасен тоа незнам.

Логично е да не те фаќат вируси кога сите пари си ги даваш за фул тајм маникирPosle krenaja race od mene i bakterii i virusi i se. Nastrana toa so zivotniot stil mi e skaran so zdrav zivot, pa ete uste zdrav ziv sum![]()
Да.Веќе некој период имам проблем со десното уво, ме заболува на моменти, зуеење. Деновиве почна и грло да ме гребе, бев кај матичниот ми рече дека не ми е црвено грлото, закажав на ОРЛ ама дури на 22ри сум. Дури имам и главоболка од десната страна позади кај тилот, и со вратот имам проблем, а ми е никната и 8цата и таму ме заболува непцето. Можно ли е да е од забот?
Може да е и од лошо седење, да нема циркулација, или притисок. Најверојатно не, ама убаво е да се провери се ако веќе првичните сомнежи не се основани. А и ако користиш многу слушалки, може да закачиш тинитус со време, ко што кажа дастан. Девојка ми на млади години си го закачи зашто не можела без слушалки демек. Значи ако користиш слушалки, или прекини или разретчи.Веќе некој период имам проблем со десното уво, ме заболува на моменти, зуеење. Деновиве почна и грло да ме гребе, бев кај матичниот ми рече дека не ми е црвено грлото, закажав на ОРЛ ама дури на 22ри сум. Дури имам и главоболка од десната страна позади кај тилот, и со вратот имам проблем, а ми е никната и 8цата и таму ме заболува непцето. Можно ли е да е од забот?
Тоа се гледа во столица, не би требало да е тоа, но напрај си да.Правев крвна слика денеска и железото ми е 3ка и прв пат во живот ми е толку ниско. Е сега јас имам хроничен гастритис и си направив филм дека можеби имам внатрешно крварење некое или некој чир.. и многу сум исплашена. Во вторник закажав во Гастротоп преглед