ASUS NB X51RL-AP084 - CPU Celeron M540 1.86Mhz , RAM 1GBbi saklal da zemam lap top, samo ne se razbiram mnogu vo tie raboti, pa ako moze nekoj da mi ponudi nesto dobro, samo da bide pod 500evra. Odnapred blagodaram!
Ке си земаш WADSL и кај и да одиш имаш нет...ај да прашам некој шо се разбире повеќе од лап топи, пред три дена земав нов нов лап топ, па прашувам дали во Македонија има шанси некако да му направам интернет да има на секое место каде ќе одам, мислам во урбани средини. нешто картички ово, оно, преку wirles? ај чек одговор, не се разбирам ного ного как оде со интернето на лап топ.
Aj molim te objasni mi kako ke uspees vo toa.:pos2:Ке си земаш WADSL и кај и да одиш имаш нет...
Aj molim te objasni mi kako ke uspees vo toa.:pos2:
Ke si zemes PCMCI (Express Card) adapter od T-Mobile i togas ke imas internet kade sto imaat signal, samo ne ke ti dojde mnogu eftino.
а ВАДСЛ стабилен ли е исто и тоа на Т-мобиле, како оди процедурата, и колку чини ВАДСЛ, а колку Т-мобиле? ај подетално молам ви се.Ке си земаш WADSL и кај и да одиш имаш нет...
Postovive treba da odat na drugo mesto, no...а ВАДСЛ стабилен ли е исто и тоа на Т-мобиле, како оди процедурата, и колку чини ВАДСЛ, а колку Т-мобиле? ај подетално молам ви се.
Јас мислам дека беше неограничен собраќај во месецот ама со брзина 128/128 kbpsPostovive treba da odat na drugo mesto, no...
WADSL ti e samo ADSL donesen bezzicno do tvojata lokacija i tolku. (znaci ne mozes da se askas niz grad i da surfas na nego)
Na T-Mobile mislam se vikase tarifen model NET i so toa dobivas broj i PCMCI karticka (cini 1290 +DDV). Vo toj slucaj askaj se i surfaj, AMA...
1290 den=512MB
Od kade go naracha za 1000 evra? (DV6700T so T9300 procesor)? I kolku godini garancija?okolu 1000 evra
Јас можам да ти понудам Asus F5RL C2D T2330/1GB ram/160GB hdd за 34 цигли, или пак слична варијанта (X51RL) со целерон 540 и со 120GB хард за некојси 29 цигли. 2 години гаранција, мислам дека и торба и глуфче идеше гратис.Нешто сум во мислење да земам лаптоп. Па сега сум во недоумица за марките (ACER, FUJITSU - Siemens, Toshiba, ASUS), фирмите кои ги нудат (Anhoch, Riversoft, AMC....) Која вака марка е квалитетна и од каде да земам? Знам за АМС лошо искуство имале доста луѓе... Иначе планирам до неки 500 евра да потрошам(30 000 +/- 5000 ден)
Од наведените Toshiba се најдобри, од искуство ти кажвам , досега најзадоволен сум од нив, незнам само за асус , не сум имал досега.Нешто сум во мислење да земам лаптоп. Па сега сум во недоумица за марките (ACER, FUJITSU - Siemens, Toshiba, ASUS), фирмите кои ги нудат (Anhoch, Riversoft, AMC....) Која вака марка е квалитетна и од каде да земам? Знам за АМС лошо искуство имале доста луѓе... Иначе планирам до неки 500 евра да потрошам(30 000 +/- 5000 ден)