Kobila imas ppjel ima tko mačić od bjesnekobile ili kamijondjija? Treba mi hitno. Ako ima ima ako nemate , opet dobro. Nastavit cu sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kobila imas ppjel ima tko mačić od bjesnekobile ili kamijondjija? Treba mi hitno. Ako ima ima ako nemate , opet dobro. Nastavit cu sam.
Mozes i meni poslati listu?Kobila imas pp
Nemam listu dao sam mac da se stelujeMozes i meni poslati listu?
Nije sprdanje ako hoces nesto da probas poslat cu ti validan mac od ovaj sto si trzio petarxc ali to ne znaci da ce taj mac kod tebe raditi ko sto ti je dux rekaoOk...Nisam odmah skontao da je sprdanje.
Gde prodaje da kupim ako su dobri ali mislim da je on koristio samo xenuNas Crow se bacio u biznis prodaje confinge po 50 eura ja mislio ode mu jaja a on tera biznis
Jel ima neke veze ovaj server so mtel ?
.nikad cuo i video taj pleer.Inatalira li poaro apk za podobro gledanje ?
Imas u pp drug
Ne! Jas koristam samo smart iptv na smart tvInatalira li poaro apk za podobro gledanje ?
Gde prodaje da kupim ako su dobri ali mislim da je on
Za LG smart tv najbolje apk su streamxtream apk,duplecast,stz player,smart iptv pro
Najdobri pleer evr sto bi rekle drevnite iptv korisnici...nego gledas li domasna tv ?Ne! Jas koristam samo smart iptv na smart tv
ei naedobri, jel ljepse crveno ili plavo jajeNajdobri pleer evr sto bi rekle drevnite iptv korisnici...nego gledas li domasna tv ?
Автоматски споено мислење:
Nabodev magload...u koj player se gleda bitka, vlagor na mac ?
Vo tivimate ne rabotat.

Smart iptv gledam odavno nije skup pregledan je i brz, kad stavim liste samo ukljucim disable groups i imam dobar pregled na foldere i strimove i stavim pin da mi neko ne brise ili krade listeZa LG smart tv najbolje apk su streamxtream apk,duplecast,stz player,smart iptv pro
Prva je odlicna za strane liste sa dobrim vod stranim.
Jer ima biranje titlova i titl se automatski pokrece za svaku seriju i film netreba birat
Plus zuti titl,vecina,stvaranje buketa,trailer na vod itd....
Ne znam koj e domacitv ne sum go gledal. Magovi-MagLoad rabotat so seriski broevi Mac adresi i user pass ako ti otvora vo vlc ne bi trebalo da imas problem na bilo koj pleer ako vo tivimate ima opcija za .m3u lista ili link ne bi trebalo da imas problem da gledas so Mac. Bitka nepostoi povece?Najdobri pleer evr sto bi rekle drevnite iptv korisnici...nego gledas li domasna tv ?
Автоматски споено мислење:
Nabodev magload...u koj player se gleda bitka, vlagor na mac ?
Vo tivimate ne rabotat.