Premier League - 2026-2027

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Утакмицава школски пример зошто Премиер Лига е најинтересна за гледање и ниво над другите. Фулам - Брајтон може да е Реал - Барса за Алавеш - Осасуна или Каљари - Удинезе. Нема споредба.
Само Арсенал е на ниво на Реал и Барса, секоја утакмица од ПЛ кај што ги нема Арсенал е како Севиља - Билбао.

Челзи ке си има мака со Санчез, флеш екови ме маваа синоќа како Онана да го гледав

Ne bea tolku losi u odbrana Chelsea kako sto ovoj golmanov e retardiran, posebno toj prviot gol e nesto neoprostivo.
Ali izgledaat mnogu podobro otkolku sto ocekuvav i imaat pragmaticen pristap, ne drzat posed po sekoja cena i brzo kreiraat sansi, idat napred, mnogu nezgodna ekipa ke bidat koga ke se uigra timot.
Lacroix i Palmer iskinaa, sekoja cest, bez pogresen poteg.

Истиот Челзи од лани, интересен напад и одбрана за во втора лига. Ќе се игра на гол плус.

Многу ценам кога некој како Енцо што незнае да лае на англиски, клима потврдно со глава на инструкции од некој како Рис Џејмс.

А што му преостанува, да гледа како теле?

Само Арсенал е на ниво на Реал и Барса, секоја утакмица од ПЛ кај што ги нема Арсенал е како Севиља - Билбао.

Добро тогаш, гледај само Светско и Европско само кога играат јаките и гледај ги Баерн , Реал ,Барса , Арсенал. Другово не го бива ич :toe:

Убаво што престанаа да им даваат фри пас на скаусерите. :kafence:

Ливерпул ќе пропадне со овие трансфери што се прават после Клоп навака. Не знам кој ги прави, некој крајно неписмен. Менаџерите дефинитивно не ги праат.

Ливерпул ќе пропадне со овие трансфери што се прават после Клоп навака. Не знам кој ги прави, некој крајно неписмен. Менаџерите дефинитивно не ги праат.
Амазон доаѓа со сите нивни долари. :D

• Хаха
Reactions: S.L
Тоа ќе бидат добри трансфери.
Проблемот е средината. Собослаи и Гравенберх не можат да играат во пивот. Првиот не е за во пивот воопшто, вториот не е за во Ливерпул, што побрзо го пратат во Башекшехир тоа подобро.
Ама абер немаат овие за пазарат средина.
А и десен бек немаме. Фримпонг е вингбек, нема шанса од овој да биди класичен бек за во формација со 4 назад
ne veruvam vo Barcola ni pa u Minte ni pa u toj mbaj ili kako i da e, pogotovo ne so tolkava cena.
Znam deka za najprosecen igrac se plakja po 30 m, ama aj ziti boga. Drugo, dve sezoni po red sme so najnebalansiran tim. Wirtz se vrakja bezpotreba nazad i ne igra nikakov fudbal, frimpong e najsterilniot bek za centarsutevi, kerkez za sega e najlos bek so sme go imale u poslednive 15 godini, bekap 6ka ne znam zos ne se pazaruva...

Добро тогаш, гледај само Светско и Европско само кога играат јаките и гледај ги Баерн , Реал ,Барса , Арсенал. Другово не го бива ич :toe:
Не ми ја сфати поентата. Сите ја прават ПЛ демек била најдобра лига зашто секој можел секого да тепа, Ла лига била тапа дека Барса и Реал доминирале. Демек во ПЛ сите биле јаки екипи, затоа. Еве ги сега Арсенал доминираат и испаѓа дека не може баш секој да ги тепа. Се разбираме сега?

Back
На врв Bottom