Инфо за нови филмови достапни на торент

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
The.Odyssey.2026.1080p.TELESYNC.HEVC.AAC2.0-SPLiCE

Mnogu kvalitetna CAM snimka, ama ima HC spanski titlovi, seedno gledliva snimka e

На Stremio најдов добра снима од филмот за Мајкл Џексон и со превод на македонски јазик.

11636.jpg
11638.jpg

Не баш, стремио директно влече од торент платформата, дури и на скришотот се гледа од каде.
Da de, toa sakav da kazam, deka vrti suci, pak izvorot e torent. Dal direktno ili simnat torent pa staven na tsmu nekoj server, ili p2p streaming, seedno. I porano imase na uTorrent streaming.

Inace ja koristam LG SmartShare DLNA i Win 11 pocna da mi izbacuva izvestuvanja za DRM, ke treba da baram drug DLNA program.

Последно уредено:
Го има филмот на Телеком за изнајмување, мислам дека преводот е поставен од нив.
Prevosot e sigurno ripuvan i postaven na sajtovi kako opensubtitles ili titlovi.com, titlovi.com ima i plugin addon za stremio pa vlece od tamu

Prevosot e sigurno ripuvan i postaven na sajtovi kako opensubtitles ili titlovi.com, titlovi.com ima i plugin addon za stremio pa vlece od tamu
На почеток пишува од кого е преводот.
Автоматски споено мислење:

Da de, toa sakav da kazam, deka vrti suci, pak izvorot e torent. Dal direktno ili simnat torent pa staven na tsmu nekoj server, ili p2p streaming, seedno. I porano imase na uTorrent streaming.

Inace ja koristam LG SmartShare DLNA i Win 11 pocna da mi izbacuva izvestuvanja za DRM, ke treba da baram drug DLNA program.
За на телевизор е супер Stremio ако не сакаш да си правиш колекција филмови и серии на компјутер или на хард диск.

Не чекаш да го симнеш па да го пуштиш. Го пушташ торентот и дур гледаш ти зема од интернетот.

Има и адони кој влечат стримови што не се торент ама многу полош квалитет се.

Последно уредено:
На почеток пишува од кого е преводот.
Автоматски споено мислење:

За на телевизор е супер Stremio ако не сакаш да си правиш колекција филмови и серии на компјутер или на хард диск.

Не чекаш да го симнеш па да го пуштиш. Го пушташ торентот и дур гледаш ти зема од интернетот.

Има и адони кој влечат стримови што не се торент ама многу полош квалитет се.
Da be, znam. Ama mojov LG e 2019, a Stremio go ima na Web OS u LG Store na tie LG od 2020 pa navamu, inace neam android box da go simnam.

Inace ja taka pravam, simnuvam i strimam lokalno preku DLNA. LG SmartShare bese dobar, ama win 11 pocna da javuva DRM problem i sigurno ke go blokiraat, isto koristev i Serviio, a sega Jellyfin. Inace uz ova i Netflix imam.

Ja siminjam otkoga znam za internet i nekako ne mozam da se naviknam na platformi kako Netflix i slicno. A bashka na Netflix mi nejke tastaturata na LGThinQ appot za Android. Na YouTube mozam da tipkam preku mobilen, ama za Netflix moram bukva po bukva so strelkite na daljinskoto/ili magic pointerot kako maus, pa korisnickoto uzivanje mi e uzasno.

Последно уредено:
Da be, znam. Ama mojov LG e 2019, a Stremio go ima na tie LG od 2020 pa navamu.

Inace ja taka pravam, simnuvam i strimam lokalno preku DLNA. LG SmartShare bese dobar win 11 pocna da javuva DRM problem i sigurno ke go blokiraat, isto koristev i Serviio, a sega Jellyfin. Inace uz ova i Netflix imam.

Ja siminjam otkoga znam za internet i nekako ne mozam da se naviknam na platformi kako Netflix i slicno. A bashka na Netflix mi nejke tastaturata na LGThinQ appot za Android. Na YouTube mozam da tipkam preku mobilen, ama za Netdliz moram bukva po bukva, pa korisnickoto uzivanje mi e uzasno.
Да на некој смарт телевизори нема Stremio. Ако имаш лаптоп поврзи на телевизорот или ако подржува Cast така може да ги пушташ од Stremio на телевизор.

Или смени телевизор. Мене ми е телевизорот Philips со AndroidTV купен во AMC неколку месеци пред да го затворат AMC.

Нема одамна нов update ама уште добро работи. Еднаш сакав да му направам фабрички рестарт но кога видов брат ми на неговиот на грешка направил и после не му работеше ни Youtube, Play Store..

Da be, znam. Ama mojov LG e 2019, a Stremio go ima na Web OS u LG Store na tie LG od 2020 pa navamu, inace neam android box da go simnam.

Inace ja taka pravam, simnuvam i strimam lokalno preku DLNA. LG SmartShare bese dobar, ama win 11 pocna da javuva DRM problem i sigurno ke go blokiraat, isto koristev i Serviio, a sega Jellyfin. Inace uz ova i Netflix imam.

Ja siminjam otkoga znam za internet i nekako ne mozam da se naviknam na platformi kako Netflix i slicno. A bashka na Netflix mi nejke tastaturata na LGThinQ appot za Android. Na YouTube mozam da tipkam preku mobilen, ama za Netflix moram bukva po bukva, pa korisnickoto uzivanje mi e uzasno.
Stremio e trgnat od LG playstorot i za tie nad 2020, nemoj po nikoj slucaj da ja brises aplikacijata.
Jas taka se zaebav, sakav da ja izbrisam zosto mi seckaa strimovite i pak da ja instaliram i kurac, sega nemozam da ja najdam na prodavnicata.

Да на некој смарт телевизори нема Stremio. Ако имаш лаптоп поврзи на телевизорот или ако подржува Cast така може да ги пушташ од Stremio на телевизор.

Или смени телевизор. Мене ми е телевизорот Philips со AndroidTV купен во AMC неколку месеци пред да го затворат AMC.

Нема одамна нов update ама уште добро работи. Еднаш сакав да му направам фабрички рестарт но кога видов брат ми на неговиот на грешка направил и после не му работеше ни Youtube, Play Store..
Da, moze i taka so LapTop, ama toa i ne e bas prakticno, ke se prazni baterijata, ke mora na polnac...
Zatoa ja siminjam otkoga znam za internet.

Porano glean se na kompjurer, uste od vremeto na DVD a, pa pred nekolkungodini pocnav da si strimam lokalno na TV.

Back
На врв Bottom