Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Прво коло потоп, ентузијазмот за новава сезона скроз ми отиде. Изгледа уште септември ќе се опростиме од борба за титулата

Немоќ ли е, ама не знам што мислат со некои потези. Такви глупи потези праат, ќе пуштат некоја полутопка, чепната / пуштена колку да се пушти, пас кон играч кој на грб има тројца и ниеден соиграч ...
Фудбал менаџер е. :D

Ништо ова е насобрано просек, па и просек се купува, ептен сум разочаран, не Балеба кој сакат нека земат

Апсолутна немоќ, Хал Сити не спакува во куфер и ни го покажа местото .... разочарувачко прво полувреме, тотален хаос во одбрана и катастрофален избор на играчи. Второ полувреме притисок од наша страна но онака општо колку да се каже дека движиме и трчкаме натака навака, без никаква сериозна шанса или шут кон гол. Никаква хемија помеѓу играчите, многу вратени топки назад до голман, напред 2-3 паса до 16-тник, безврска нафрлени топки ... тотален хаос.

Колку фали Каземиро во срдина.
Нас батка пола тим ни фали.
Автоматски споено мислење:

Прво коло потоп, ентузијазмот за новава сезона скроз ми отиде. Изгледа уште септември ќе се опростиме од борба за титулата
Август се пишува месецов, не Септември.

Прв натпревар прв флоп од Карик, грешка број еден старт на Доргу, грешка број два Рашфорд на местото на Доргу.

Да не ти се верува дека не згази Чемпионшип екипа ... а кога ќе го видам Керик како демек нешто размислува и се држи со левото раче за брадата ми иде да му отидам и да му акнам бокс. Многу разгалени пички има во тимот, се виде тоа и прво полувреме, уопште не се замараа со трчање ... да трчаа немаше да примиме онакви глупи голови.
Овие па Хал Сити еве удрете букмарк до крај на сезона ќе имаат 2 победи и тие 2 ќе бидат против нас.

Поразов иде на душа на Керик. Разбирам уште не се влезени во меч ритам најбитните играчи, но овде имаше фундаментални грешки.

Играч во ликот и делото на Доргу, со контрола на топка и фудбалски вештини ко Лукаку, да го играш на лево крило. Куња требаше да си почне од лево крило, многу подобар проток на топка има со него.

Второво полувреме беше класична тиња и безидејност, премногу непромислени и глупи потези од самите играчи, а богами и од Керик. Мбеумо на 10ка, Лејси лево крило, Бруно 8ца у ситуација кога прогресирање на топка не ти е проблем. Глупости живи.

Апсолутна немоќ, Хал Сити не спакува во куфер и ни го покажа местото .... разочарувачко прво полувреме, тотален хаос во одбрана и катастрофален избор на играчи. Второ полувреме притисок од наша страна но онака општо колку да се каже дека движиме и трчкаме натака навака, без никаква сериозна шанса или шут кон гол. Никаква хемија помеѓу играчите, многу вратени топки назад до голман, напред 2-3 паса до 16-тник, безврска нафрлени топки ... тотален хаос.
Па Хал не бркаа резултат, затоа имавме привидно посед во второ. Инаку сме катастрофа во поставеност.
Прв натпревар прв флоп од Карик, грешка број еден старт на Доргу, грешка број два Рашфорд на местото на Доргу.
Фата Моргана

Според мене Мбеумо главен кривец за поразот, промашени 2 зицери и испуштена топка по која Хал добија корнер и ни дадоа гол.

Поразов иде на душа на Керик. Разбирам уште не се влезени во меч ритам најбитните играчи, но овде имаше фундаментални грешки.

Играч во ликот и делото на Доргу, со контрола на топка и фудбалски вештини ко Лукаку, да го играш на лево крило. Куња требаше да си почне од лево крило, многу подобар проток на топка има со него.

Второво полувреме беше класична тиња и безидејност, премногу непромислени и глупи потези од самите играчи, а богами и од Керик. Мбеумо на 10ка, Лејси лево крило, Бруно 8ца у ситуација кога прогресирање на топка не ти е проблем. Глупости живи.
Сето ова стои, ама да не беа килавите бранења на прекини може и друг муабет ќе се правеше сега.

Back
На врв Bottom