- Член од
- 27 септември 2015
- Мислења
- 650
- Поени од реакции
- 762
Највероватно во право си.Мене па некако поверојатно ми е дека станува збор за Охрид, доколку е вистина.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Највероватно во право си.Мене па некако поверојатно ми е дека станува збор за Охрид, доколку е вистина.
Може. Јас имам впечаток дека може е Вардар зошто Чупиќ во една изјава пред некоја недела рече дека би сакал уште еден бек да има, ама тоа е што е. Плус, во тоа интервјуто за Само Ракомет, Чупиќ рече дека Михајло му звонел 4 пати за време на интервјуто, па си гаам илузии дека се договара нештоМене па некако поверојатно ми е дека станува збор за Охрид, доколку е вистина.
Плус, некако и екипава, како е, искрено не ми делува кадарна за европскиве амбицииве сите што се пласираат. Ама да, може да е Охрид, иако некако не знам уште колку ќе сакаат тие да инвестираат сега со оглед на тоа што ЕХФ ги врати во ЕХФ купот.Ohrid pravi ekipa za dogodina. Moe mislenje ko da se znaese celiot ishod lanska sezona.Може. Јас имам впечаток дека може е Вардар зошто Чупиќ во една изјава пред некоја недела рече дека би сакал уште еден бек да има, ама тоа е што е. Плус, во тоа интервјуто за Само Ракомет, Чупиќ рече дека Михајло му звонел 4 пати за време на интервјуто, па си гаам илузии дека се договара нештоПлус, некако и екипава, како е, искрено не ми делува кадарна за европскиве амбицииве сите што се пласираат. Ама да, може да е Охрид, иако некако не знам уште колку ќе сакаат тие да инвестираат сега со оглед на тоа што ЕХФ ги врати во ЕХФ купот.
da da gigantot namerno ja skoka ova sezona so plan narednata da e poarenOhrid pravi ekipa za dogodina. Moe mislenje ko da se znaese celiot ishod lanska sezona.
Deka se nadevaa da, no ako bidne bidne za EL.
Dogodina ke imame mn pojak rejting

Мислам дека од тие 3ца само Срна е реален трансфер.Саугструп и јанц се голема класа играчи кои имаат многу важна улога во нивните тимови а Срна реално е можно зошто мислам дека се од исто место со Чупиќ па се е можноЧупиќ отворено кажа кои тројца се негова желба.. не знам само дали тоа се желби или активно се работи на нивен трансфер.
Aj ne se pali koj stigne ve dupi, teorii na zavera i slicno protiv vasda da gigantot namerno ja skoka ova sezona so plan narednata da e poaren![]()
)Срна како би ни легнал у екипа. Плус типот каква паљевина е, пред нашиве навивачи има да експлодира. Плус одбрана каква нападна шпагета е, има да газиМислам дека од тие 3ца само Срна е реален трансфер.Саугструп и јанц се голема класа играчи кои имаат многу важна улога во нивните тимови а Срна реално е можно зошто мислам дека се од исто место со Чупиќ па се е можно
. Дај боже да дојде кај нас.Немој така, како немале. Иначе како ги форсираат и пишуваат за нив мислиш Лига на Шампиони финале ќе судат.Какви камења од судии се овие цепанициве Даниело Божиновски и Начевски. Абер немаат од ракомет.

. Тешко нас со овој. Што е работава што покрај тоа што бевме веќе осакатени со пикери , Чупко ги изостави и Малус, Педро и Абделхак?На крај испадна дека Воркапиќ изигра боље на десен бек од Митро. Ама го почитувам Митро што дава интервјуа на македонски. Ако ништо друго.Митро се што фати изгоре
Автоматски споено мислење:
Во натпревар во кој ти си единствен десен бек, (каде пола тим не игра) и да имаш , 2 промашени удари од два обида, и 4 изгубени топки треба да си Митро. Тешко нас со овој. Што е работава што покрај тоа што бевме веќе осакатени со пикери , Чупко ги изостави и Малус, Педро и Абделхак?
Да да кажа на почеток на второ полувреме. Ќути среќа , уште тоа ни требаше. Абе за тоа што збори македонски супер, ама за другово... Ќе биде добро на супер купот во Гевгелија. Ако сме комплетни, бар со еден од Мечка или Јанковски на пикер , ги добиваме.На крај испадна дека Воркапиќ изигра боље на десен бек од Митро. Ама го почитувам Митро што дава интервјуа на македонски. Ако ништо друго.
А за Малус, Педро и Абделхак на почетокот на второто полувреме нели рече дека не се повредени, туку Чупиќ решил да ги одмори.