Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sportskadimenzija.mk

Со тоа Илиќ остави отворена можноста македонскиот ракометен пазар наскоро повторно да донесе познато европско име.иИмаше таков играч.Неможам да го откријам името бидејќи работата е сеуште актуелна и постои можност тој да дојде.
Друг хајлајт од интервјуто што веќе го знаеме ние.Баш ме заинтересира ова,човеков е менаџер од интервјуто објавено на 24 ракомет.
Инаку и мене ми мириса дека е со Вардар работата. Треба да се види дали има некаде кои играчи се потпишани со неговата агенција.„Најтешко беше да се преговара со Вардар и со Михајло. Но Михајло е авангарда. Тој ја знае вредноста. Ако те прифати и ако стекне доверба во тебе, тогаш повеќе никогаш немаш проблем. Некои работи ги договараш на почетокот и потоа веќе не мора да ги повторуваш.“
Илиќ работи за Матија Нематц, нема негова агенција. Можиш да ги видиш играчите на кој им е манаџер кај него на инстаграм @matija.nematzДруг хајлајт од интервјуто што веќе го знаеме ние.
Инаку и мене ми мириса дека е со Вардар работата. Треба да се види дали има некаде кои играчи се потпишани со неговата агенција.
Мене па некако поверојатно ми е дека станува збор за Охрид, доколку е вистина.Друг хајлајт од интервјуто што веќе го знаеме ние.
Инаку и мене ми мириса дека е со Вардар работата. Треба да се види дали има некаде кои играчи се потпишани со неговата агенција.