Фан клуб - РК Вардар

И нексе вчера многу крнички играа за пријателска. На два наврати тренерот им вика “забиј се у њега па нек свира пробијање” и “одбрана агресивно желим до краја да останемо са двоје играча”. Непотребно за пријателска ама убаво дојде што ги чукнавме.

Малус полека фаќа форма, Воркапич одличен вчера, Педро исто. Валах стана доста сериозен голман. Да се вратат Мечка и Јанковски и ќе бидеме добри.

Супер Купот во Гевгелија

Победуваме и во прилично лоши натпревари што е позитивно. Осакатени сме без Мечка и Јанковски. И новиве бекови се многу повеќе уиграни со Јанковски , се виде на претходните натпревари. Со Анастасовски толку е , плус ако се знае дека пола и повеќе натпревари го одигравме без пикер , на коњ сме. Бомаштар дојде повреден или се има повредено на некој тренинг? Денес со Тримо ќе имаме тежок тест, брза екипа со јака транзиција. Играта не ни е иста без квалитетен пикер , ама се трудат момците. Најважно е да нема нови повреди.

The bear is back :D

Ни една утакмица не глеав до сеа, не сум во можност.
Дај ве молам кажете кратко резиме за засилувањата?

Mateo Faduile mi e prosecen igrac. Do sega ne pokaza koj znae vo odnos na ona sto go najavuvaa. Pregled na igra ima, pas, no vlez I shut poslabo.
Ljevar isto, prosek, znae da pogodi ama nekako uste se bara. Znae I da vleze koga ke mu otvori prostor osobeno Malus.
Egipet mi e najpogoden od novite odlicen bek za razlika od lani sto imavme.

Баш ме заинтересира ова,човеков е менаџер од интервјуто објавено на 24 ракомет.
Големо име и натаму е блиску до македонски клуб

На крајот од разговорот, Илиќ беше прашан дали некое големо европско име било блиску до потпис со македонски клуб, а јавноста никогаш не дознала за тоа.

Одговорот беше потврден, но без откривање на името.

Имаше таков играч.Неможам да го откријам името бидејќи работата е сеуште актуелна и постои можност тој да дојде.
Со тоа Илиќ остави отворена можноста македонскиот ракометен пазар наскоро повторно да донесе познато европско име.и

До утакмицата со Мелсунген не коментирам ништо, некако многу рано тргнавме со рафалите за претсезонски утакмици.

Ќе бидат фит сите за на 10ти против Мелсунген?

Баш ме заинтересира ова,човеков е менаџер од интервјуто објавено на 24 ракомет.
Друг хајлајт од интервјуто што веќе го знаеме ние.
„Најтешко беше да се преговара со Вардар и со Михајло. Но Михајло е авангарда. Тој ја знае вредноста. Ако те прифати и ако стекне доверба во тебе, тогаш повеќе никогаш немаш проблем. Некои работи ги договараш на почетокот и потоа веќе не мора да ги повторуваш.“
Инаку и мене ми мириса дека е со Вардар работата. Треба да се види дали има некаде кои играчи се потпишани со неговата агенција.

Инаку и мене ми мириса дека е со Вардар работата. Треба да се види дали има некаде кои играчи се потпишани со неговата агенција.
Илиќ работи за Матија Нематц, нема негова агенција. Можиш да ги видиш играчите на кој им е манаџер кај него на инстаграм @matija.nematz

Мене па некако поверојатно ми е дека станува збор за Охрид, доколку е вистина.

Back
На врв Bottom