Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Rabotnicki narednu sezonu top 4 sigurno ako gi ostane i rikic
Автоматски споено мислење:

Ocekuese deka miso ss kozuv ke ima burno leto na transferi ama ne su mnogo glasni mada ako pogodi ss stranci kako lani u madzari moze i oni daleko da otidev
Лани имаше простор да се доведев 4 странца, овуј годину може само 3 по мене и да ги погодиш странци без македонски играчи ништо не правиш а Кожув нема ништо македонци.

Избега ги Симиќ и Василевски а Караџовски мислу дека е у пензију

До куде су преговори сс странци некои за Куманово?
Nekoj pred nekolko dna pisa deka nekoj centar ccrnac bija pred dogovor a za drugoga nisto ne se zbori ostanue stevanovic kako edn stranac od lani

Лани имаше простор да се доведев 4 странца, овуј годину може само 3 по мене и да ги погодиш странци без македонски играчи ништо не правиш а Кожув нема ништо македонци.

Procita negde deka onoga krstevskoga ga platile 2500 evra ako su dale tolko ukraja gi e covek posteno

Дамјан Крстевски на Кожув ги дојде.
Иначе за странци боље да не се избрзује, нека се погодив некои сс искуство проверени по 15 поена у просек.

Иначе за странци боље да не се избрзује, нека се погодив некои сс искуство проверени по 15 поена у просек.
Па мене и не ми е некој играч Дамјан Крстевски жив просек

Па да, ама нели кажава дека ке се финализира ростер у суботу или так нешто. Плус не е зор да га комплетирамо ростер недељу дна пред да почне првенство :p

Па да, ама нели кажава дека ке се финализира ростер у суботу или так нешто. Плус не е зор да га комплетирамо ростер недељу дна пред да почне првенство :p
Ростер ни е комлетиран само фалив још тија 2 странца што сигурно ке ги донесев. Али боље да се донесев порано за да се види што калибар су па ако не ги бива да си гу бегав на време хахахах

Според мене и овуј годину е Мзт фаворит моја прогноза е овој

1. Мзт
2. Работнички
3. Куманово
4. Пелистер/Тфт....

Мислу дека Работнички има за нијансу боље састав од нас али ако ги погодимо странци може и пред њима да смо. Њини странци не су ми ништо посебно.

Тамо на крај на семптември играмо суперкуп, ако га освоимо завршиле смо работу за овуј сезону још пред да почне ;)
Шала на страну, куп играмо у Куманово па, туј минимум финале мора. Заебасмо га малце ростер што доста домашни ни избегасва али ваљда сс странци ќе се вадимо

Тамо на крај на семптември играмо суперкуп, ако га освоимо завршиле смо работу за овуј сезону још пред да почне ;)
Шала на страну, куп играмо у Куманово па, туј минимум финале мора. Заебасмо га малце ростер што доста домашни ни избегасва али ваљда сс странци ќе се вадимо
Mora bar jos ednoga nasega da najdemo onj zafirov od tft na eurobasket stoi deka ne e njin igrac bija bi solidan za rotaciju i plus tija 2 stranci

A superkup kude nas li ke se igra

Не можеш да ги собереш сви домашни тој е факт пошто избор е много мал а имаш и други екипе што имав нешто кеш па земев и они некога македонца. Ипак мислу дека имамо солидни македонци. Ја би га после нову годину довеја и Магдевскога.

Mora bar jos ednoga nasega da najdemo onj zafirov od tft na eurobasket stoi deka ne e njin igrac bija bi solidan za rotaciju i plus tija 2 stranci

A superkup kude nas li ke se igra
Не може да се игра супер куп куде нас мора да е на неутралан терен

Бајрам и Костоски од клупу потпишале некога американца добри бројке имаја лани у Пољску а још еднога исто плус.
Солидну екипу имав ќе се замешав и они горе за плеј оф

Добро би било некоју пријатељску да изиграмо сс некој солидан клуб пред сезонски

Back
На врв Bottom