Фан клуб: РК Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата ziko bt
  • Време на започнување Време на започнување
Уф ова е еден вид слатка одмазда за Стефан Ѓорѓиевски.
Мило ми е дека примамивме вакво дете во 2ката. Да видиме само како ќе функционираат на терен.

@CistaVistina M91 @Samuraj-bt
Не се воопшто за потценување.
Лани играа само со Иванкович здрав на бек ова година имаат уште еден таков во два правци.
Пикерот им е додадена вредност во споредба со Пробетич. На десен бек имаа солиден шутер кој лани го немаа.
Мате е тип играч кој може да реши многу но и да им биде и нож со две оштрици оти за жал е со коефициент на повреда 1.15 (ист ко Арjен Рубен). Но кога е здрав е тежок мангуп. Штета голема шо отиде во ПСЖ повреден и не имаше можност да се докаже.
Лево крило имаат играч кој игра на 5ка во одбрана, и е доста добар.
Е да на среден се ослабени но на др позиции ите како се "сериозно" појачани.

Уф ова е еден вид слатка одмазда за Стефан Ѓорѓиевски.
Мило ми е дека примамивме вакво дете во 2ката. Да видиме само како ќе функционираат на терен.

@CistaVistina M91 @Samuraj-bt
Не се воопшто за потценување.
Лани играа само со Иванкович здрав на бек ова година имаат уште еден таков во два правци.
Пикерот им е додадена вредност во споредба со Пробетич. На десен бек имаа солиден шутер кој лани го немаа.
Мате е тип играч кој може да реши многу но и да им биде и нож со две оштрици оти за жал е со коефициент на повреда 1.15 (ист ко Арjен Рубен). Но кога е здрав е тежок мангуп. Штета голема шо отиде во ПСЖ повреден и не имаше можност да се докаже.
Лево крило имаат играч кој игра на 5ка во одбрана, и е доста добар.
Е да на среден се ослабени но на др позиции ите како се "сериозно" појачани.
Jas mislam pikerot nisto posedno! Mate e dobar ama mnogu podlezen na povrdi taka da ke vidime, Ubo kazano soliden golmanot ama to na delo ke go vidime, iskreno od lani sprema mene oslaben tim kako i vardar! Nie so onie nasi provereni igraci sme dosta dobri ! Ke gi vidime i novajliite NEDELA E DENOT !

Дали се подобри конкутентите и во шо се подобри не знам и врз база на тоа што го гледав неможам да проценам. Ама само едно можам да кажам, многу се побавни од лани и едните и другите. Мате многу добар, нема збор, ама не мрда, не прај разлика, единствена разлика му беше шутот, ама и одбраната шо ја играше Вардар беше прилично статична и многу измени имаше за да видиме нешто конкретно. Во секој случај уште малку па ќе видиме сите до кај сме.

Дали се подобри конкутентите и во шо се подобри не знам и врз база на тоа што го гледав неможам да проценам. Ама само едно можам да кажам, многу се побавни од лани и едните и другите. Мате многу добар, нема збор, ама не мрда, не прај разлика, единствена разлика му беше шутот, ама и одбраната шо ја играше Вардар беше прилично статична и многу измени имаше за да видиме нешто конкретно. Во секој случај уште малку па ќе видиме сите до кај сме.
Внедела ќе видиме до кај сме шо сме. Вистински тест. ОДИМЕ ЈАКО И БЕЗ ПАРДОН!!!

Зошто оваа сезона иако не бевме шампиони лани, некако ја чекам со повеќе жар од другите, не знам! Но едно знам, лисецот итоа како ќе направи екипа која ќе се бори до последната секунда за секоја победа! САМО ПЕЛИСТЕР, САМО БИТОЛА

Правилна одлука на групата, плус се надевам и Червар нема да ги цеди до максимум во регионалната играчите....ќе му прајме ние ладила на србите :kuracc:
Фокусот се знај, како и секогаш лигата и Европа шо подалеку, а тука распоредот е боли глава....

Ti drugar izgoren si da si centar na vnimanie, mnogu segovit mi si nekako Vasile daj malce olabaj, preskocime nareden pat ! ☘️
te prasvam coecki dali od wikipedia ti e infoto? dali sum ili sakam da sum centar na vnimanie moja rabota imas ignor ako ne ti cini od ko si dojden ovde samo kazvas prikazni i od wikipedia info vide ni se skara na site ovde

Nemalo nekoe zadovolstvo vo timot … i jas taka cekav i cekam, ovie novite ne bile nesto posebno daj boze da se ovie dezinformaci ama od poke luge koj se bliski tamu ili se vo klubot go slusam ova …
Не ќе да е лошо да си чуваш вакви мислења за тебе и да прекините кој и да се вртат околу клубот лешинари или шо не му одговара шо дават вакви фејк инфа да преќинат. На никој не му прајте добро, не е ова место да служи за секој секоја сезона да лажи и да прај матни игри!

Прејака хемија владеј во тимот и сите се спремни да гризат. Незнам ни дали си од Битола или уште еден од тие фејк профили на Буран и Едвард ама сместа би ве банирал.

te prasvam coecki dali od wikipedia ti e infoto? dali sum ili sakam da sum centar na vnimanie moja rabota imas ignor ako ne ti cini od ko si dojden ovde samo kazvas prikazni i od wikipedia info vide ni se skara na site ovde
Ti prirodno si vaka ili na spremanje odis ? Kako mozi na Wikipedija da ima takvi informaci, na koj mu se skarav ? Jas samo davav replika na nekoj kako tebe pameten a to ne e karanje

Ti prirodno si vaka ili na spremanje odis ? Kako mozi na Wikipedija da ima takvi informaci, na koj mu se skarav ? Jas samo davav replika na nekoj kako tebe pameten a to ne e karanje
se gleda brat po odgovoro ovaj kolku si pameten fati se so ovaj pod raka od lisice lajkoj so ti mava i citajte od wikipedia
dosta e sea da ne odime oftopic

Back
На врв Bottom