Ти секад доаѓаш бе хахаЈас сум таму (50%), -или ќе дојдам или нема да дојдам....
Дојдете слободно, како што кажа ливерпулФЕН примаме рокеркиСе погоди баш саботава да бидеме во Скопје, па ако биде вечерна собиранка може јас и GothLady ќе дојдеме. Не примате или строго скопјани?![]()
А ти да ми пишеш на мсн ако доаѓаш заедно да цепаме натаму.Рокерките се секогаш добродојдени, независно од каде се. :back:
Кајгана Собиранка вол.5 (дејлајт вржн)
Датум: 23.05.2009
Ден: Сабота
Час: 14:15
Локација: Фонтана
Поканети: сите форумџии
:helou:
Времето е намерно одбрано за да можат да дојдат одредени личности кои беа спречени да дојдат на минатите собиранки поради тоа што им беше касно. А за да не ни биде топло плус ќе се погрижат сенките, ветрето (кое се надевам дека ќе го има) и ледениот чај.Викторе ке испоцркаме на жештиниве!Дај смени време:smir:
За у Кастро тоа е друг муабет. Ја ти реков дека доаѓам у Кастро.Ja поштуем некое клаберче да ми се гурне у неделен аранжман у Кастро на днб жур!
Би требало да дојдам освен ако не се зафатам со семинарски или шознам шо мојт да се десит до тогашКајгана Собиранка вол.5 (дејлајт вржн)
Датум: 23.05.2009
Ден: Сабота
Час: 14:15
Локација: Фонтана
Поканети: сите форумџии
:helou:
Ja поштуем некое клаберче да ми се гурне у неделен аранжман у Кастро на днб жур!
днб... то е интересна ствар...За у Кастро тоа е друг муабет. Ја ти реков дека доаѓам у Кастро.![]()
И ја ќе дојдам...И ние неколкумина од Тетово ќе дојдеме да ве ѕирнеме =]