Македонско фудбалско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата Prime
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Македонија во сезоната 2023/24?

• Вкупно гласачи
    80
  • Гласањето е завршено на .
Нема шанси Вардар сезонава поради раздорот во екипата. Хаос е состојбата. Немаш поддршка од навивачи, пола играчи скарани, никаков ред нема, кланови, тренер нема, никаква хемија во клубот. Аргентинците не прават муабет со другите, Родригез ала Ромеро, џабе квалитет кога си е сам свој газда.
Додека се консолидираат (ако се консолидираат работите) ќе направи Шкендија голема разлика. Едноставно кај нив работите се под конец и тоа е клучно во моментов.
Инаку, со некој друг човек на местото на свињенко, под други услови двата тима имаат сличен квалитет и би решавале нијанси. Разликата е само во нападот во кој мора да го играме Азер, а они имаат 3 опции кои се класа. Да го избркаат него и да се донесе бар еден асален играч, сосема друга ќе е приказната.
Вардар секако ќе е во топ 4, па макар и се заклале играчите меѓусебе. Толку е квалитетпт на лигата.
Брегалница ме демантираа и успеаа да состават некаков тим, веројатно нема да испаднат. И Арсими донесе по некој играч и ќе носи уште играчи. Башкими донесоа 100 играчи, ама тие некако ми се главни кандидати за испаѓање.
Скопје исто е доста слаб, прогнозирам дека они и Башкими ќе отпаднат.
Тиквеш има 100 црнчуги, може да се борат до крај за четврто место. А ми личеше дека ќе се повлече Митката и ќе ги остави на цедило откако си заминаа неколку подобри македонци од тимот.
Арачиново мислам ќе се златна средина.

Мој тип:
1. Шкендија
2. Вардар
3. Силекс
4. Струга
5. Тиквеш
6. Арачиново
7. Брега
8. Арсими
9. Скопје
10. Башкими

Еден куп нигери, а не можеа да се снајдат во ниту една ситуација. Мислам Арачиново голот им беше единствен шут. Многу битни бодови им откинаа на домашен, а беа подобар тим Тиквеш.

Тиквеш ја наместија кој што сака нека тврди. Мора да собираат пари да ја истераат сезоната. Така и оние од Турција што беа во Гостивар си местеа, само што овие од Гостивар беа заредиле неколку нерешени по ред и не беше толку очигледно.

Тиквеш ја наместија кој што сака нека тврди. Мора да собираат пари да ја истераат сезоната. Така и оние од Турција што беа во Гостивар си местеа, само што овие од Гостивар беа заредиле неколку нерешени по ред и не беше толку очигледно.

Не би рекол, пред да дај гол Шкендија Тиквеш ги согази неможеа да мрднат.

Нема тим со повеќе среќа од Арачиново последните 2 кола имат 4 шута со 2 гола дадени прашање на време е кога ќе почнат да редат порази.

Нема тим со повеќе среќа од Арачиново последните 2 кола имат 4 шута со 2 гола дадени прашање на време е кога ќе почнат да редат порази.

Не знам ама уште во припремниот период ми беа сомнителни Тиквеш. Посебно на пријателските каде што примија многу голови. Се сомневам дека тргнале по патот на овие од Куманово.

Не знам ама уште во припремниот период ми беа сомнителни Тиквеш. Посебно на пријателските каде што примија многу голови. Се сомневам дека тргнале по патот на овие од Куманово.

Не само со Балтика ја наместија другите не ни ги нудеа за кладење.

Pa toa paga vo oci prvoto gazeja vtoro poluvreme stoeja vo mesto plus izmenite mu bea smesni na tikves smrdi korni na prva dali tri za tri dali sami ke vidime vremeto ke pokazi no so i da bidi nie posledni ke doznajme kako I sekogas

Gi vrakja dolgovite od proshlata sezona vardar, osobeno so struga, zatoa babunski go promasi penalot na kraj. Taka ke bide I protiv sileks naredno kolo :P

Gi vrakja dolgovite od proshlata sezona vardar, osobeno so struga, zatoa babunski go promasi penalot na kraj. Taka ke bide I protiv sileks naredno kolo :P
Пеналот апла промашен,незнам за што враќаат ама козарот мислам дека уште овие денови е во клубот и лета на клоци.Ама ќе треба многу време да се оправат работите во клубот заробен од партија и цицачи.Сезонава најважно е со овие играчи да се избори некаков опстанок и можност да се даде на помладите во екипата,а со поголем дел од играчите да се расчисти и да летаат од клубот заедно со козарот.

Да не испаден на крај пак да плачете Вмро ова она.
Da bidam iskren, vie ke sonuvate za 2mesto, a razlikata so vas na kraj ako ne bide 15+ nema da slavam titula. Nema kaj da idete sezonava, so trioto shkendija struga sileks ako utakmicite se fer na ovoj format znaci ke igrate 12 natpevari so po site ovie gorenavedeni ekipi po x4, vie ako pobedite 3 od ovie 12 natprevari jas ke vi cestitam.
Автоматски споено мислење:

Пеналот апла промашен,незнам за што враќаат ама козарот мислам дека уште овие денови е во клубот и лета на клоци.Ама ќе треба многу време да се оправат работите во клубот заробен од партија и цицачи.Сезонава најважно е со овие играчи да се избори некаков опстанок и можност да се даде на помладите во екипата,а со поголем дел од играчите да се расчисти и да летаат од клубот заедно со козарот.
Onie koj pratat mak fudbal znaat dobro sto se slucuvase proshlata sezona, gledaj go samo posledniot megjuseben duel vo struga minatata sezona se ke ti bide jasno. Pozdrav

Back
На врв Bottom