Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување Време на започнување
Не сфатив, наводно на ТВ имало, дека не било несреќа туку крвна одмазда ??, таткото негов на време погодил дете на албанец со камен во глава на фудбалски стадион и починало, по многу години се одмаздуваат нему индиректно,,,
Каде ги читаш овие глупости? :D

Никогаш не се случило да почине некој по инцидент на фудбалски стадион.
Единствената случка меѓуетничка каде што некој почина по удар со камен се случи во средното школо ГУЦ пред повеќе од 15 години. Кога почина ученик албанец (во одбрана на другар македонец) кој беше погоден со камен од наши. Неколку деца беа дојдени да го тепаат дечково македонец, албанецов скокнал да го брани, едниот го погодил со камен кај срцето и почина детето.
Сите инволвирани од македонска страна во моментов имаат максимум 33-4 години. Ги познавам лично скоро сите инволвирани македонци.

Тоа е однесување на култ, или секта, каде што припадниците немаат слободна воља и мораат да се однесуваат така како што им налагаат главните. Не знам зашто исламот се третира како религија, кога по сите параметри и дефиниции е секташко здружение со терористичка идеологија.
Исламот се третира како религија од само една проста причина-неговите поданици се повикуваат на нивната религиска книга (Кур-ан), за која сметаат дека е последната божја објава до родот човечки.

Секако, според нивното мислење...

На „ЈТ„ постојат мноштво од видео-записи од предавања и поткаст-дискусии, на кои се изнесени мноштво докази дека тоа е комплетно лажно учење, кое е наметнато по насилен пат, така да далеку од тоа дека можеме да зборуваме за слободноволно (не)прифаќање на такво псевдо-религиозно учење.

Поединци кои го напушаат Исламот, јасно укажуваат дека не е во прашање религија, туку шема по која се уредени државите и општествата во кои Исламот е исклучива религија.

Каде ги читаш овие глупости? :D

Никогаш не се случило да почине некој по инцидент на фудбалски стадион.
Единствената случка меѓуетничка каде што некој почина по удар со камен се случи во средното школо ГУЦ пред повеќе од 15 години. Кога почина ученик албанец (во одбрана на другар македонец) кој беше погоден со камен од наши. Неколку деца беа дојдени да го тепаат дечково македонец, албанецов скокнал да го брани, едниот го погодил со камен кај срцето и почина детето.
Сите инволвирани од македонска страна во моментов имаат максимум 33-4 години. Ги познавам лично скоро сите инволвирани македонци.
вчера комшиката во зграда, лани што се доселија од Чаир , ми кажуе, јас не гледав тв, а и не верувам дека кажале, затоа прашав, значи е измислица...

Eve kako se odnesuvaat oni koga se mnozistvo so malcinstvoto, isto ova ne ceka i nas momentot koga ke se poveke od nas vo drzavata i ke ja imaat celosno vlasta. Covekot imal 65 godini i na ovoj nacin e pretepan od policija vo uniforma na Kosovo, dodeka tuka placat ako treba da platat smetka za struja i toa go tolkuvaat kako represija i nemanje prava. Pamet vo glava makedoncinja.

Attachments

• FB_IMG_1786578745808.jpg
    FB_IMG_1786578745808.jpg
    103,1 KB · Прегледи: 33
Eve kako se odnesuvaat oni koga se mnozistvo so malcinstvoto, isto ova ne ceka i nas momentot koga ke se poveke od nas vo drzavata i ke ja imaat celosno vlasta. Covekot imal 65 godini i na ovoj nacin e pretepan od policija vo uniforma na Kosovo, dodeka tuka placat ako treba da platat smetka za struja i toa go tolkuvaat kako represija i nemanje prava. Pamet vo glava makedoncinja.
Никогаш они нема да бидат повеќе, против нив треба паметно.

Zosto ne kazuvate zosto go tepale?
1000028118.jpg

Kontrolata na Kosovskata policija vo imotot na Srbinot Nenad Rashkovic vo Zubin Potok e povrzana so somnezhi deka toj mozhebi krieel oruzhje za koe se somneva deka bilo upotrebeno pri ubistvoto na Albanci vo Kaludjer i Jabuke za vreme na vojnata vo 1999 godina. Ova go prenesuvaat izvori na televizijata „Dukagjini“ vo ramkite na bezbednosnite organi.
Spored ovie izvori, stanuva zbor za oruzhje od tipot kalashnikov, dodeka vlastite istrazhuvaat dali toa e povrzano so voenite zlostorstva koi momentalno se istrazhuvaat vo ovaa oblast.

Zosto ne kazuvate zosto go tepale?
Прегледај го приврзокот 484765

Kontrolata na Kosovskata policija vo imotot na Srbinot Nenad Rashkovic vo Zubin Potok e povrzana so somnezhi deka toj mozhebi krieel oruzhje za koe se somneva deka bilo upotrebeno pri ubistvoto na Albanci vo Kaludjer i Jabuke za vreme na vojnata vo 1999 godina. Ova go prenesuvaat izvori na televizijata „Dukagjini“ vo ramkite na bezbednosnite organi.
Spored ovie izvori, stanuva zbor za oruzhje od tipot kalashnikov, dodeka vlastite istrazhuvaat dali toa e povrzano so voenite zlostorstva koi momentalno se istrazhuvaat vo ovaa oblast.
go tepale 65 godisen starec zosto doma imal puska skriena vo nekoja dupka, po taa logika gomnoto furkan trebase kako kuce da go ostavi ebr da pcovisa vo singelic znaci. Abe imate sreka so ste korisni na zapadot inaku za 24 casa ke ve zbirsat, ke ostanat samo toa zgradite i trgovskite napraveni od crnite pari so droga. Ubavo si go pokazuvate liceto koga ste mnozinstvoto, vo 21 vek vo srceto na evropa pravite genocid na srbite i sakate site da gi izbrkate do posleden covek a tuka placete za prijava od mvr ama se vraka se se plaka koga togas

go tepale 65 godisen starec zosto doma imal puska skriena vo nekoja dupka, po taa logika gomnoto furkan trebase kako kuce da go ostavi ebr da pcovisa vo singelic znaci. Abe imate sreka so ste korisni na zapadot inaku za 24 casa ke ve zbirsat, ke ostanat samo toa zgradite i trgovskite napraveni od crnite pari so droga. Ubavo si go pokazuvate liceto koga ste mnozinstvoto, vo 21 vek vo srceto na evropa pravite genocid na srbite i sakate site da gi izbrkate do posleden covek a tuka placete za prijava od mvr ama se vraka se se plaka koga togas
Za kakav genocid zboruvas? Tie sakaa da izvrshat genocid vrz Albancite vo 1998/1999, no sega toa im se vrakja. Sega so novata edinica shto ja otvorila Kosovskata policija za voenite zlostorstva od 1999, site kje si platat, site kurvi shto ubivale nevini lugje

Za kakav genocid zboruvas? Tie sakaa da izvrshat genocid vrz Albancite vo 1998/1999, no sega toa im se vrakja. Sega so novata edinica shto ja otvorila Kosovskata policija za voenite zlostorstva od 1999, site kje si platat, site kurvi shto ubivale nevini lugje
abe tie prikazni mozez na nekoi nevladini organizacii vo brisel da gi prodavas, vestacka tvorba so najstar spomenik na bil klinton koga togas ke zavrsi kako onie od avganistan koga begaa od talibanite, ke ripaat po avionite od bonstil ama ke nema mesto za site

abe tie prikazni mozez na nekoi nevladini organizacii vo brisel da gi prodavas, vestacka tvorba so najstar spomenik na bil klinton koga togas ke zavrsi kako onie od avganistan koga begaa od talibanite, ke ripaat po avionite od bonstil ama ke nema mesto za site
Hahahahahaha kosovo se nece vratiti

Истото го прават тука, ретко кој Македонец живее меѓу нив, не се издржува, никој не се врати ем од протераните Македонци 2001, но ние не треба сега да подпаѓаме на албански провокации, затоа што тие се бугарско/српско/грчки продукт, ќе дојде време за рамнење сметки.
Македонија на Македонците.
Албанците и сега имаат шанси да се нормални но продолжуваат да не прават заедница во сопствената држава, само така нека продолжат.
Наше е само чување на Македонската земја и држава, они сами ќе ди го покажат лицето пред светот, веќе тоа и го направија со смилковско, куманово и тн.

Hahahahahaha kosovo se nece vratiti
Me boli mene kur dali ke se vrati ili ne toa e prasanje na srbite, mene me nervira so glumite zrtvi cel zivot a ste naj fejk narod ever so kuti koga e vo tesno a e silen koga ke zastane od stranata na posilniot, citaj osmanliite, nazi germancite '41, amerite poslednite 30 godini za da moze vaka da tepa starci od 70 godini ama istorijata se povtiruva sekogas toa treba da go da bi e jasno.

Me boli mene kur dali ke se vrati ili ne toa e prasanje na srbite, mene me nervira so glumite zrtvi cel zivot a ste naj fejk narod ever so kuti koga e vo tesno a e silen koga ke zastane od stranata na posilniot, citaj osmanliite, nazi germancite '41, amerite poslednite 30 godini za da moze vaka da tepa starci od 70 godini ama istorijata se povtiruva sekogas toa treba da go da bi e jasno.
Oooo drugare zavisi kako go gledash toa nie seto ova go gledame kako odmazda a vie go gledate kako toj mit za zhrtva i posilen shto go kazha.
Автоматски споено мислење:

тие се бугарско продукт
.........................

Последно уредено:
Back
На врв Bottom