Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам куде се изгуби онј Никола Мишковиќ преклани што играше у Пелистер страшан играч гледам овуј сезону има изиграно само 3 4 утакмице.
Страшен играч, мислам тренираше и посебно сам со тренер крена и на килажа звер беше направен, не знам дали има клуб сега, после Пелистер замина во Исланд негде да игра без ум, петарда тешка беше надвор од теренот, речиси секогаш идеше и во копот со навивачите на фудбал и ракомет :pijanco:
Ама страшен потенцијал....

Па реално по искуство туј смо негде сс Мзт од домашни играчи, они останасва сс браќа, Магдевски и Маслинко а ми Стајиќа, Стојана, Бојана, капитена
Автоматски споено мислење:

Мене повише ме занима 5ка, има туј избор на играчи како Милош Копривица од Металац, Дарко Планиниќ од Шибеник, Обрад Томиќ од Пловдив. Останасва без уговори за сг а и имав искуство у нашу лигу
Мзт га доведесва и Луку Стојановскога од Пелистер, од овиј троица мене највише ми се свиѓа Планиниќ и ја сам га зборија порано туј на форум.

Страшен играч, мислам тренираше и посебно сам со тренер крена и на килажа звер беше направен, не знам дали има клуб сега, после Пелистер замина во Исланд негде да игра без ум, петарда тешка беше надвор од теренот, речиси секогаш идеше и во копот со навивачите на фудбал и ракомет :pijanco:
Тој беше и МВП на европско првенство до 18години 2017г.

Чим е таква будала, печен е за куде нас

Иначе сг прочита дека раскинаја уговор сс тија од Исланд после три утакмице и дека нема тим

Последно уредено:

Овај наша сала историска бидна, надам се дека до почетак на сезону ке бидне комплет готова.

Овај наша сала историска бидна, надам се дека до почетак на сезону ке бидне комплет готова.
Максо гу направи фала богу хаха

Да собересмо кумановски граѓевинци што работив по странство и низ државу ќе изградесмо нову од 6000 за исто време што на општину ву требаше да гу реновира овуј. Кој сака у 50 евра кладба дека кров па ќе капе :ROFLMAO:

Да собересмо кумановски граѓевинци што работив по странство и низ државу ќе изградесмо нову од 6000 за исто време што на општину ву требаше да гу реновира овуј. Кој сака у 50 евра кладба дека кров па ќе капе :ROFLMAO:

Или паланчани да ги викнесмо, за пиво и ручак ќе направесмо едну сс евролигашки стандард

Ako moze da se zeme gligorijevic od tikves bija bi top pojacanje i kurco slobodan agent izgleda pa

Ako moze da se zeme gligorijevic od tikves bija bi top pojacanje i kurco slobodan agent izgleda pa
Мислу дека на овуј екипу повише би се уклопија Тома Стојановски млад е енергичан игра добру одбрану.

Друже за шест године стадион ке се изградеше за 100 000 људи, а не да се реновира сала како да е Медисон Сквер Гарден, а не сала за 5-6 000 људи. Да не џборимо Соколану колко гу правив...

Него од куде овј буџет у КК, потпишување солидни играчи и слично. Избори да не идев следеќу годину?

Него од куде овј буџет у КК, потпишување солидни играчи и слично. Избори да не идев следеќу годину?
Па и не е нешто много голем буџет сс оглед на тој што смо втора општина по големину а немамо ни едн друг спортски клуб кој се спонзорира МРК не га ни рачунам. Гледај Охрид помала општина од нас а Рк Охрид бори се за титулу у првенство и освои европску лигу

У Битола лани имасва 3 клуба у прву лигу КК РК и ФК тој су големи буџети, а бе куде нас на град од 100.000 житела одвоив 400к евра за спорт

Pregovaralo se i ss bosalevskoga ama u poslegjan moment se odlucija za mzt inace strasan igrac e plus mlad steta sto ne e potpisaja

Back
На врв Bottom