Незнам како ќе се носи со притисокот што доаѓа од овој легендарен бројМу ја дадоја на Лингард 14.
Сепак не е лесно да се пополнат чевлите на Џеси
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам како ќе се носи со притисокот што доаѓа од овој легендарен бројМу ја дадоја на Лингард 14.
Ова не се зборови од човек кој се додворува или слично, ова ви е реално мислење од врвен фудбалски работник. Real recognize real, thank you !!!Luis Enrique on Manchester United’s performance in their 1-1 draw with PSG: “The biggest compliment I can give Michael Carrick right now is that you can clearly see what Manchester United are trying to do. There is a clear idea, a clear identity, and the technical level of the team looks higher than it has been for a long time.
“They played tidy, free-flowing football with a lot of intensity and pressing. They made the game difficult for us and, honestly, we struggled. We may still have some players returning from holiday and not everyone is at their best physically yet, but Manchester United made things very uncomfortable for us. In the second half, we couldn’t even register a shot on target.
“To be honest, I didn’t expect that level from Manchester United before the game. My opinion has completely changed after today. They have the players, the talent and now the structure to compete for the biggest trophies. Michael Carrick is doing a great job, and you can see the belief growing within the team.
“If you ask me today who I would like to see win the Premier League, I would say Manchester United. They impressed me, and I wish Michael, his players and everyone at the club the very best for the season.

Добро е, чим и рандом бројче му дале очигледна е тенденцијата за перманентно отстранување од клубот. /likeНезнам како ќе се носи со притисокот што доаѓа од овој легендарен број
Сепак не е лесно да се пополнат чевлите на Џеси
Што имам ја работа со Милан?Ова не се зборови од човек кој се додворува или слично, ова ви е реално мислење од врвен фудбалски работник. Real recognize real, thank you !!!
Инаку 12-ти август играме против Лидс, додека пак на 15-ти играме против Милан @dantemkd
Автоматски споено мислење:
Добро е, чим и рандом бројче му дале очигледна е тенденцијата за перманентно отстранување од клубот. /like
Алудира на АморимШто имам ја работа со Милан?
Нит ги следам жабарите нит сум ги фалел.
Пффф мислам дека бев јасен дека е завршена прича ја навивам за Манчестер Јунајтед, не за Аморим Фк, Гринвуд Фк или ресто што добиле клоцање.Алудира на Аморим
Немаат тим, а и да не тепаат голема работа пријателска утакмица е.Mилан нема победа во пријателскиве, гледај кој циркус ке биде ако нас не победат по некоја случајност.
се освен 10-0 е поразНемаат тим, а и да не тепаат голема работа пријателска утакмица е.