Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Интересна врска очекувам од Тилеманс - Бруно.

Флечериве им требаат минути, печени се за позајмица па после тоа да видиме до каде се. Сега се далеку од прв тим. Лејси е многу пред нив за споредба.

Како одиграа? Од некои исечоци и статистички гледано сме имале доста креирани шанси, само Мбеумо имаше уште 2 добри шанси за гол. Читам нешто и Шо се жалел на повреда. Нека му ја мислат сега од управа дали требаат уште играчи или не, среќа во несреќа што ова дојде вака рано каде што има простор да се реагира.

Како одиграа? Од некои исечоци и статистички гледано сме имале доста креирани шанси, само Мбеумо имаше уште 2 добри шанси за гол. Читам нешто и Шо се жалел на повреда. Нека му ја мислат сега од управа дали требаат уште играчи или не, среќа во несреќа што ова дојде вака рано каде што има простор да се реагира.
Ебате управата што до сега не знаела да процени кој каков профил на играч е и каква историја на повреди има па да чекаме вака да реагира. Секој еден што го следи клубов знае дека ова ќе се случи, само тие не.
Е ова е еден од проблемите кај нив.

Ништо, нека ни ја дадат титулата уште сега, најјаки, најдобри се нај,

Не се повредил Маунт имаше видео како ноншалантно си оди после натпреварот, за Шо ќе видиме.

Генерално, да чукнам во дрво, немаме повреди во средина и навална линија. Ама затоа одбраната е кој од кој, па дури и Мегваер лани почна да трокира. Шо, знаеме, Лисандро, исто, Де Лихт пепел. Душа ке им извадат оваа година на Дало и Јоро како што ми изгледа.

И после ќе дојде некој да ми каже дека зимал 300к неделно и мора да игра.
Абе нека се носи милион неделно нека зима.
Пу да ти се посерам у циганот.

И после ќе дојде некој да ми каже дека зимал 300к неделно и мора да игра.
Абе нека се носи милион неделно нека зима.
Пу да ти се посерам у циганот.
Немој да ги врежан вака циганите, Анди од гроб ќе стане интервју да даде дека овој е бетер и од нив

Back
На врв Bottom