- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 7.122
- Поени од реакции
- 16.639
Арно си знае ВладеМислам дека ова денес ќе ти биде добра лекција за следен пат во меана среде работна недела![]()

Петок е за аматери

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Арно си знае ВладеМислам дека ова денес ќе ти биде добра лекција за следен пат во меана среде работна недела![]()

Jas sum definicija za kako ne trebaМислам дека ова денес ќе ти биде добра лекција за следен пат во меана среде работна недела![]()

Е така де, петок е нели? Гадно ти е, на работа си нели? Подобро да ти е гадно петок и од алкохол и од работа за викендот да ти биде убавоАрно си знае Владе
Петок е за аматери![]()
Наравучение: пијте деновите кога следниот ви е гаден, демен од недела до четврток, петок и сабота строго вода.Oti gadno ?Е така де, петок е нели? Гадно ти е, на работа си нели? Подобро да ти е гадно петок и од алкохол и од работа за викендот да ти биде убавоНаравучение: пијте деновите кога следниот ви е гаден, демен од недела до четврток, петок и сабота строго вода.

Oti gadno ?
More si ja znam jas merata, ne mi e prv pat. Problem mi bese stanvanjeto, ne mamurlukot, ali ete stanav ( so teski i sudni maki bi rekol ) i sum poprilicno operativen. Dodusa ocite mi mizat i dusata mi spie, ali ako go trgnime to nastrana, sosem ok si sum.
Trening treba decki, trening. Bez to nisto ne prajte, ke derite lisici cela vecer, a bogami i drugiot den. A da, i da ne e na suvo, to e stvarno bitno. I da gi znajs alternativnite patcinja do doma
Zaprateteme za povekje soveti![]()
Si gi zapamtil datite koga si se ispijanil ?Те заследив на форумов од овој момент.
Инаку се пензионирав од алкохолот, имав 3 пати пијанство во животот, на 15.02.2018, 31.10.2021 и последната на роденденот 09.02.2022 година ми беа пијанките.
Вино црвено и розе пиев на пијанствата.
Сум пробал од алкохол виски, вињак, бадели пивото ми беше ептен горчливо донекаде Зајечарско ми беше ок со вкусот не е толку горчливо, а ракија не сум воопшто пробал ниту капка во живот.
Енергетските пијалоци и Цедевитите ми се слабост ама поради неопходно слабеење намалив со тие пијалоци содржат многу шеќери и дебелеат.

Е шо маж ќе беше само со три пијанстваТе заследив на форумов од овој момент.
Инаку се пензионирав од алкохолот, имав 3 пати пијанство во животот, на 15.02.2018, 31.10.2021 и последната на роденденот 09.02.2022 година ми беа пијанките.
Вино црвено и розе пиев на пијанствата.
Сум пробал од алкохол виски, вињак, бадели пивото ми беше ептен горчливо донекаде Зајечарско ми беше ок со вкусот не е толку горчливо, а ракија не сум воопшто пробал ниту капка во живот.
Енергетските пијалоци и Цедевитите ми се слабост ама поради неопходно слабеење намалив со тие пијалоци содржат многу шеќери и дебелеат.

Замисли. И сигурно и женска му ја нема тепано, ебате мажот.Е шо маж ќе беше само со три пијанства![]()
Па така де, ако не и залепи по некоја тук тамо не е маж.Замисли. И сигурно и женска му ја нема тепано, ебате мажот.