Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Самоубиство од заседа. Не им иде памет и не им иде памет, џабе. Ќе се најде сега некој освестен и ќе каже дека го испровоцирала на верска основа

За разлика од британците, особено англичаните, ирциве многу не пагаѓаат на глупиве пропаганди. Баш напротив англичаниве се повеќе се освестуваат после револтите на ирците.Во меѓувреме Ирците се борат против „ширење традицонални семејни вредности, традиционално машки и женски перспективи“... Као воук и лгбтп подобро било (за самоубиство со мигранти).
Да но што прави државата/политичарите? Веста е кампања против промовирање на традиционални машки/женски улоги.За разлика од британците, особено англичаните, ирциве многу не пагаѓаат на глупиве пропаганди. Баш напротив англичаниве се повеќе се освестуваат после револтите на ирците.
Баш дека многу од ирицте не ги ебаваат модерниве вредности затоа и пропагандата се засилува. Работата е што треба да продолжат да го прават тоа што го прават без разлика како ќе реагира државата.Да но што прави државата/политичарите? Веста е кампања против промовирање на традиционални машки/женски улоги.
ИдиократијаВо меѓувреме Ирците се борат против „ширење традицонални семејни вредности, традиционално машки и женски перспективи“... Као воук и лгбтп подобро било (за самоубиство со мигранти).

Имаат ли душа овие бе??? Душата смрдлива да им ја ебамMassachusetts Legalizes Abortion Up To Birth As Liberals Cheer
Gov. Healey erases final limits, joining states where viable babies have no protection...

Веројатно не знаеш за био-тек компаниите кои заработуваат од абортирани бебиња, ги касапат за матични клетки и за сешто... :-/Имаат ли душа овие бе??? Душата смрдлива да им ја ебам![]()
Како и секогаш, белата либерална жена најодговорна за пропаста на белата нација. Брак со белец и основање на многудетно семејство? Не не не не, дупење со чамуги и говнокожци и цимолење на социјални мрежи колку е тешко да си самохрана мајка, јес плисс слеј квин.Massachusetts Legalizes Abortion Up To Birth As Liberals Cheer
Gov. Healey erases final limits, joining states where viable babies have no protection...
Не знам, ама ако е вистина кога би имал моќ би ги потепал ич око да не ми трепнеВеројатно не знаеш за био-тек компаниите кои заработуваат од абортирани бебиња, ги касапат за матични клетки и за сешто... :-/