Иран

• Креатор на темата Креатор на темата Таксист
  • Време на започнување Време на започнување
Време за доза здрав ум и разум.

При што сите за кои се смета дека настапуваат од позиција на “здрав разум“ имаат за цел зачувување на империјата во некаква форма која во иднина би можела повторно да наметне. Многумина кои се од САДето дополнително имаат и политички мотиви заради Портокалико кој се покажа како инструмент на ционистите иако сметам дека е тоа само маска за да ја сочува империјата која е во слободен пад.
Можеби грешам ама не мислам дека волкот може да си ја измени природата!

Апапапа.

Ова ме потсетува на Пригожин и Вагнер кога се дереше по Шојгу :D

Само овде беше приватна армија во прашање и официјалната но.1 армија во светот.

Апапапа.

Ова ме потсетува на Пригожин и Вагнер кога се дереше по Шојгу :D

Само овде беше приватна армија во прашање и официјалната но.1 армија во светот.
И му падна авионот. КГБ функционира во фулл капацитет.
Во Америка функционира поинаку. Ќе го наместат за велепредавство и ќе оди на инјекција или ќе го боде некој нигер.

Мене искрено уште не ми е реално како Пиригожин од водач го сјебаа ко пиле у лет. Дај кажи нешто, знаеме дека е таква руската машинерија. Дали имаше реакции кај народот?

Бре, ботовиве ден по ден фрлаат само антиамериканска пропаганда. Не знам уште кога ќе почнат и со поддршка за трансродовите, кога веќе истиве луѓе постојано ги цитираат и ги земаат за релевантен извор.

The Washington Post reported the incident, citing unnamed people familiar with the matter.

Буквално изворот е Trust me bro.

Оти никој не го спомна следново? Иранскиот претседател изјави дека се сретнал со Ајатолахот и дека лицето со кое разговарал не било тој.

Бре, ботовиве ден по ден фрлаат само антиамериканска пропаганда. Не знам уште кога ќе почнат и со поддршка за трансродовите, кога веќе истиве луѓе постојано ги цитираат и ги земаат за релевантен извор.

The Washington Post reported the incident, citing unnamed people familiar with the matter.

Оти никој не го спомна следново? Иранскиот претседател изјави дека се сретнал со Ајатолахот и дека лицето со кое разговарал не било тој.

Од тебе сакам да видам слика од метак у цевка. Тогаш те рачунам за американец. Сакаш пиштол сакаш полуавтоматска ако имаш дозвола за двете нека блешти месингот.

...антиамериканска пропаганда.
...

Цитираш некоја бљувотина од Њу Јорк факинг Пост, во истиот здив во кој спомнуваш Trust me bro извори?
Јузе, да се умираше од иронија - абе нема шанси жив да беше сега. Јасно ти е тоа? Пошто очигледно не е.

И што се тиче реалноста: Јас од овде сум едно миљон пати повеќе проамерикански настроен од тебе - ти кој си обичен еврејски корисен ид... Пардон, корисен гојим.

Толку ви ги држат јајцата во шака да не смеете ни да си ги критикувате господарите. Кога дури и тебе кој си одоводе дојден, и тебе успеле 100% да ти го исперат мозокот. Што останува за другите? До таму сте дојдени со Стокхолмовиот синдром, да ги напаѓате тие што ја кажуваат реалноста за тоа кој владее во САД. А тоа секако не се Америте, ни обичните луѓе ниту па политичарите... Како што гледа секој со очи и функционален мозок.

И ти изворот што го стави е ептен веродостоен, не се знае кога, каде и колку бил состанокот (според текстот се знае дека е енеколку минути, официјално неколку саати), ама се знае дека човекот бил тој што не треба.

Вашингтон пост е ок, Њујорк пост не чини, да знаеш. :D

Од тебе сакам да видам слика од метак у цевка. Тогаш те рачунам за американец. Сакаш пиштол сакаш полуавтоматска ако имаш дозвола за двете нека блешти месингот.
Имам доста огнено оружје, само не го постирам на интернет.
Цитираш некоја бљувотина од Њу Јорк факинг Пост, во истиот здив во кој спомнуваш Trust me bro извори?
Јузе, да се умираше од иронија - абе нема шанси жив да беше сега. Јасно ти е тоа? Пошто очигледно не е.

И што се тиче реалноста: Јас од овде сум едно миљон пати повеќе проамерикански настроен од тебе - ти кој си обичен еврејски корисен ид... Пардон, корисен гојим.

Еве го изворот.

Повеќе американски настроен. :) Си за транџите ти да, толку си про-американски настроен. Туркаш МИГА, Мејк Ислам Грејт Агаин како корисен идиот.

И ти изворот што го стави е ептен веродостоен, не се знае кога, каде и колку бил состанокот (според текстот се знае дека е енеколку минути, официјално неколку саати), ама се знае дека човекот бил тој што не треба.
Цитиран беше и самиот претседател на Иран, во текст што се однесува на Иран. Според тебе, има ли разлика дали изјавата доаѓа од јавно именуван човек што стои зад своите зборови или од „unnamed source“?
Вашингтон пост е ок, Њујорк пост не чини, да знаеш. :D
Да да, тие што тераат исламска пропаганда се ок, и траџи пропаганда и шарени револуции.

ебате педерот сликај само чаури да дркнеме на калибар. Мислиш ќе ти го земеме ебате егеецот. :Д
Не е проблемот за земање, има друг контекст. Ќе ти сликам чаури следен пат кога ќе одам на пукање.

Повеќе американски настроен. :)
Секако дека сум. ММЕ, во Русија и во Кина се повеќе проамерикански настроени од тебе, пошто ти си антиамерикански постороен. Како и секој слепец што Израел не го гледа како непријател на САД.

Еве го изворот.

Анти-Иран НВО шит-тард медиум?
Од истите тие што пишуваа дека Камнеи јуниор е геј, и слични срања?

Те посочувам како плиток неинформиран лик и ти ова ми го даваш како одговор? Ти сериозно на вакви „аргументи“ се повикуваш кога аргументираш светоглед? Па ова да сака некој, не може да го измисли. :facepalm:

Back
На врв Bottom