Од ланската пракса на купување карти - ако не стигни на маил, толку...ги лапнаја парињата, ова се има случено кај мои блиски при купување на карти, и тоа по 2 пати купени, банката прави трансакцијам повратно нема ништо, карти нема. Пишано на клупскиот маил,на сајтот,на фб...АМА, кој му е гајле за навивачите...Истата пракса и денес ја имаат, клупските канцеларии ги затвориле, се префрлие негде на друго место, а нема известување никакво, еден пријател ќе одеше во понеделникот да вади карта и појде таму, виде нема канцеларија и си се врати дома. Го пршавам шо напрај, ми вика клубот се преместил. Го одвратија чоекот, задутре си оди на одмор 10 дена, веќе не планира ни да купи. Јас исто, се колебам да порачам on-line карта, страв ми е да не не стигни ништо..Лани исто, луѓе со сезонски остануваа надвор и не му бепе дозволен влез. Јас немам видено ваква управа толку да се однесува лошо према најверната и најсилната ракометна публика во Европа.Како е процедурата за сезонските ? Кога ја даваат во пластифицирана форма, кога можи да се земи и од каде ? Како беше до лани ? Сега е само како обичен тикет, а повратни информации на меил нема....
Иначе конечно идеална и реална цена на сезонската каде секој еден можи да си дозволи да ја има, практично 16 утакмици во лигата + 2 куп утакмици, 3 утакмици минимум регионална лига и 3 утакмици минимум ЕЛ, тоа се вкупно минимум 24 утакмици (можни се плус утакмици од регионалната и ЕЛ) доколку се пласираме понатаму, се ова за 4500, просек помалку од 200 денари по меч иди шо е смешка, сигурно поединечните билети за ЕЛ би биле двојно, а ако не се лажам важи и за утакмиците од двојкатакои сезонава ќе се полн погодок !
![]()
П.С - цената му е ОК, ама луѓето од други причини нема да купуваат!
кои сезонава ќе се полн погодок !