TCL Телевизор проблеми

• Креатор на темата Креатор на темата ni40z
  • Време на започнување Време на започнување
Скокни го овој. Ќе ти пуштам за кратко тв.
Автоматски споено мислење:

SAMSUNG QE55Q8FAAUXХH​

SAMSUNG UE55M80HAUXXH​

Ти гарантирам дека со било кој од овие два тв-а нема да имаш проблем во следните 7 години, ако контрастот и светлината не ги лупаш на макс.
Јас би одел на qled наместо мини, батали аи.
Имам Samsung7172 50 TV, немам никаков проблем со него освен што има VA панел, и а малу мрдниш лево десно боите на лицето се губат. Иначе стабилност безпрекорна....никаков проблем. Но на мои блиски постари роднини им е при крај нивниот Тв, па ќе им го дадам овај а за мене гледам ваму таму...

имам околу 24 000 бонус во Телеком, па и таму рагледувам 2 други опции:

или
овај Лг бидејќи во нивниот избор нема Тв со минилед во ценовниот ,,дијазепам,, од околу 700 евра

Имам Samsung7172 50 TV, немам никаков проблем со него освен што има VA панел, и а малу мрдниш лево десно боите на лицето се губат. Иначе стабилност безпрекорна....никаков проблем. Но на мои блиски постари роднини им е при крај нивниот Тв, па ќе им го дадам овај а за мене гледам ваму таму...

или
овај Лг бидејќи во нивниот избор нема Тв со минилед во ценовниот ,,дијазепам,, од околу 700 евра
Види ги двата на фул брајтенс и контраст. Избери тоа што ти фаќа око. И двата ќе ја надживеат гаранцијата а после ќе си купиш самсунг. Поз и чао.

или

Јас имам еден 55ка самсунг, UE55NU7440 и не можам да ти кажам колку го мразам. Имам и LG C серија што е тв-ипол за споредба, но не треба така да се споредува марка со марка како некои поназад бидејќи едниот кошта многу повеќе, туку серија на тв од бренд со серија на тв од друг. Мене ми е битно олед, кога црното не е црно најмногу ме вади од имерзија. За гејминг твто се покажа неверојатно а и општо. Кога пак ќе купувам тв ќе биде LG за мене. Планирам Самсунгот да го заменам исто со ц серија на некој следен попуст.

Back
На врв Bottom