Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата slasa
  • Време на започнување Време на започнување
Не слушна дека со продавање ружи низ Германија собра пари за да го купит Инекс? Интервјуто е така да подзаплачиш малце, не толку од сторијата колку од дрскоста.
Да, имам слушнато такви „приказни„ па затоа го споменав...

Не ми е познато споменатото срцепарателно интервју.

Да, имам слушнато такви „приказни„ па затоа го споменав...

Не ми е познато споменатото срцепарателно интервју.
Отвори на инстаграм resetchat, и најди го интервјуто со генералната менаџерка на инекс.
Земи си марамчиња….

Отвори на инстаграм resetchat, и најди го интервјуто со генералната менаџерка на инекс.
Земи си марамчиња….

Не сум член на „Инстаграм„ така да немам увид за кое интервју се работи...

Не сум член на „Инстаграм„ така да немам увид за кое интервју се работи...
ете, глеј си романтики

дај бе кажете за што зборите ништо не разбирам кој е тој Бошко?
Бошко Ремис, негова е градежната фирма г.п Ремис, кој го знајт поќе знајт колку е моќен и влијателен особено претходниве години и накај Скопје е префрлен со градење во Охрид пола згради се негови. Сега е малце во години и со здравјето нешто не бил нај нај ама пак името негово е големо, шо би рекле "пара буши ге бургија нече".

Еве сметка денес од широк сокак Битола, па да видиме Охридот колку е поскап.
Добри се цените за во сезона само пивото од се овде треба да е барем 100-120 денари. Во Пула цената на цедевита е 100-110 денари.

Добри се цените за во сезона само пивото од се овде треба да е барем 100-120 денари. Во Пула цената на цедевита е 100-110 денари.
Не кажав добри лоши само дадов сметка за да се направи споредба, па да видиме колку Ох е поскап...

Ма скапо е и во Скопје.
Ама ако те потресува сметка од ручек, значи не си ти за на одмор. Ако си отишол, не си за во кафана, ако пак толку ти е битно кафана, оди понастрана од центарот и се' ќе биде во ред.

Ма скапо е и во Скопје.
Ама ако те потресува сметка од ручек, значи не си ти за на одмор. Ако си отишол, не си за во кафана, ако пак толку ти е битно кафана, оди понастрана од центарот и се' ќе биде во ред.
Седни во Forca или Amigos и Охрид одма ефтин ке ти се виде :D

Не можам да се сетам од кај доаѓа изразот „урбана мафија„...:unsure:

Изразот урбана мафија прв го употреби Трифун Костовски во 2005 година кога се кандидираше како независен кандидат за градоначалник на град Скопје, поддржан од страна на пвеводбениците.

Седни во Forca или Amigos и Охрид одма ефтин ке ти се виде :D
Јасно, јас од ова сметките што ги постираат само пастрмката ми се чини бесно скапа. Не дека е вистински скапа ако е охридска, ама гооолеми се можностите дека ќе ти увалат друга, а ќе платиш како кавијар да си јал. Оти ориѓани не се гадат од такви марифети. Друго, убаво викаат, имаш мени, види, ако ти држи газот бујрум, ако не ајт понастрана.
Реално ова со сметките не е жалење, повеќе е пување, еве да видите маж колку платил.

Изразот урбана мафија прв го употреби Трифун Костовски во 2005 година кога се кандидираше како независен кандидат за градоначалник на град Скопје, поддржан од страна на пвеводбениците.
Цела кампања што ја правеше јас ја работев, секој митинг му го озвучувавме, доаѓа на митинг некаде низ Ск( не ми текнува каде ) и им вика на дечките зш нема ова она, а тие му викаат немаме кеш, мајсторот цело туце 1000 им даде..

Друг ми беше муабетот (во контекст од моите претходни дописи...) но во ред, го прифаќам одговоров.

Back
На врв Bottom