Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.685
- Поени од реакции
- 21.125
Струмица улегна ли у Прву лигу? Мишо још е тамо или пребаци се негде другде?
У Кожув отиде.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Струмица улегна ли у Прву лигу? Мишо још е тамо или пребаци се негде другде?
Не заебавај, не е могуќеУ Кожув отиде.
Не заебавај, не е могуќе
sportsport.mk
![]()
Миодраг Тодоровиќ е нов тренер на КК Кожув - sportsport.mk
Кошаркарскиот клуб Кожув паузата во шампионатот, ја искористува за промени на структурален план, па во таа насока назначи и нов тренер. Се работи за Миодраг Тодоровиќ кој што досега беше на чело на екипата на КК Маџари. Тодоровиќ е релативно искусен стратег кој што дел од својот работен век...sportsport.mk
Зборимо за Мишу кумановца што лани играше у Струмицу у втору лигу.У Кожув отиде.
Црнци су стварно родени за кошарку, незнам зʼш не доведев па некога текој ама немав финансие или само сакав да се извлечев па сс доведување на срби и босанци…Според мене Куманово како екипа без црнца не може да функционира, или ајде некој искусан плеј.. Нешто како Ројс Паран... Да можесва да га задржив Отис Ливингстон реално процветале би како екипа још пред 4-5 године, али кој црнац овдека е останаја повише од едну сезону
Црнци су стварно родени за кошарку, незнам зʼш не доведев па некога текој ама немав финансие или само сакав да се извлечев па сс доведување на срби и босанци…
За тие странци шо збораш се непроверени оти идат за 1000-2000 месечно. Тим со буџет како Пелистер, МЗТ или вашиот несмеј да си дозволи да промаши странец оти имат буџет над 4000 за солиден американец.Црнци што доведуев су преваре на прв поглед, од 20 црнца дали 1 ќе се погоди како Ливингстон или Паран. Непроверени играчи су пола и повише црнци што играв у прву мак лигу.
Које е сега спонзор на КК Пелистер само општината ли ??За тие странци шо збораш се непроверени оти идат за 1000-2000 месечно. Тим со буџет како Пелистер, МЗТ или вашиот несмеј да си дозволи да промаши странец оти имат буџет над 4000 за солиден американец.
Негде прочита као још некои македонски играчо су договорени само ке ги објавив после празник, и ке треба да се најдев још 2 странца
Бајрам ваљда у Штип ке идеВикаш још двоица домашни? Тој би било супер ако су некои квалитетни, надам се дека едн од тија е Крстевски. Још 2 странца могуќе Срби или некој Американац и ми ќе имамо топ екипу за овуј сезону;
Стајиќ/Бајрам
Стевановиќ/домашан
Митевски/странац
Ѓуроски/странац
Бојан Крстевски
Ако биде овакој а и странци ако можев да покривав и ротирав на повише позицие топ ќе е, пошто не сам сигуран још кој ќе остане а кој ќе се пакуе.