"Заборавени" играчи

• Креатор на темата Креатор на темата The Dude
  • Време на започнување Време на започнување
Од рубриката уфилмани шипери издвојуваме :
(@Saber Rider мора тебе да те прашам за ова да потврдиш дали барем имало сериозен rummors .)
Еден чаирски шипо што беше уфилман дека е турчин, пред Слога да стане Shkupi т.е. да ја купи тој дотичниот, им најавил дека кога ќе ги купи Шкупи ќе го донел дали Фран Мерида дали Денилсон. Некој од тие двајцата пропасти на Арсенал кога фатија да играат у шпански клубови на дното на Примера.
Во Гостивар влегоа турски спонзори и ветуваа брда и долини. Сакаше тој да ги донесе (барем така се објавуваше по нашиве сајтови) Нани и Валбуена, ама не успеа.
Откако го банкротираше Гостивар, зема некој второлигаш од Малта и сезонава го донесе Валбуена на 40+ години :D

Во Гостивар влегоа турски спонзори и ветуваа брда и долини. Сакаше тој да ги донесе (барем така се објавуваше по нашиве сајтови) Нани и Валбуена, ама не успеа.
Откако го банкротираше Гостивар, зема некој второлигаш од Малта и сезонава го донесе Валбуена на 40+ години :D
А за муабетиве за купувањето на шкупи и двајцава од Арсенал значи се филмови на шипово што ми ги збореше ?
Типот беше дел од шверцери и наводно имаше инсајд инфо :icon_mrgr:

А за муабетиве за купувањето на шкупи и двајцава од Арсенал значи се филмови на шипово што ми ги збореше ?
Типот беше дел од шверцери и наводно имаше инсајд инфо :icon_mrgr:
Никогаш не сум чул за таква шпекулација :D

Никогаш не сум чул за таква шпекулација :D
Затоа реков да те прашам затоа што ти си многу поупатен од мене у македонскиве навивачки групи а и клубови.
Иначе муабетов е негде 2009 -10 баш кога Слога се распадна.
Иначе кога го спомна клубов на Валбуена, второлигашот од Малта. У истиот клуб играт 3ца наши.
Филип Петковки (овој цела македонска прва и втора лига ги свртел и на 36 год прв пат у странство на Малта дебитира :pos:) , Андреј Кировски и некој шипо од Арсими, Ринор Ајдини.

Back
На врв Bottom