Најдобра гејминг десктоп конфигурација за 30 000 денари

• Креатор на темата Креатор на темата paraglajder
  • Време на започнување Време на започнување
Не сакам да рекламирам, но што си запнал како магаре еве еден оглас од ит.мк. посолидно од ова за игрици за оваа цена тешко да се најде.

Сите компоненти се со различна гаранција, графичката е 100% копана. Ако рикне некој дел, каде таткото на детето ќе го носи на поправка? Едно е ова пц да го купи ентузијаст, друго е фамилија која не сака да се замара. Купувам-работи, не работи, носам во сервис каде што сум го купил. А не да се мафтам на триста места и да губам 2 работни дена.

Брату параглајдер бара гејминг пц за дете од други луѓе. Во таква ситуација не би му препорачал на старо како што @Ron Burgundy влета, ниту пак од ддсторе refurbished. Ако не се погоди компјутерот параглајјдер ќе го јаде курот х 3. Значи не пц за работа туку за гејминг. Еве уште го чекам Рон да даде добра конфигурација која нема да кошта 60 и кусур илјади на ново.
Ne postoi gaming kompjuter na novo sega, do 30000, se e nad 70000.
Na staro, se naoga.

Ne postoi gaming kompjuter na novo sega, do 30000, se e nad 70000.
Na staro, se naoga.
Што би играло дете? цс2 дота гта мајнкрафт? Земи во предвид не замарање за сервис. Купуваш и раат си. Мојов предлог без проблем ќе ги вози игриве. Во иднина само би сменил графичка карта.

Предложи некоја конфигурација, помогни на човеков не се фокусирај на мене.

Што би играло дете? цс2 дота гта мајнкрафт? Земи во предвид не замарање за сервис. Купуваш и раат си. Мојов предлог без проблем ќе ги вози игриве. Во иднина само би сменил графичка карта.

Предложи некоја конфигурација, помогни на човеков не се фокусирај на мене.
Neka go prasa deteto sto saka da igra, GTA5 ili GTA6 I Minecraft se sigurno na listata.

Pa ne mozam da predlozam gaming konfiguracija za cenata koja sto ja bara.

Рон 2.0. Неупотребливо и прекумерно досадно. На тоа се сведува твоето мислење.
Ti mozes kniga da napises za dosadno.
1 strana tupis za mene, ko bozem jas ja otvoriv temava. Pa sto igri sum igrala pa sto konfiguracija sum imala, uste telefonski broj da mi pobaras...
Na kraj covekot ne dobi nikakvi realni odgovori od tebe.

Ti mozes kniga da napises za dosadno.
1 strana tupis za mene, ko bozem jas ja otvoriv temava. Pa sto igri sum igrala pa sto konfiguracija sum imala, uste telefonski broj da mi pobaras...
Na kraj covekot ne dobi nikakvi realni odgovori od tebe.
Класично женско понашање во пмс. Не се осврна на темава технички, туку ја сврти приказната ко она да е тема на разговор.

Ко човек те прашав, за да споредиме што ти имаш и си го платила и она што јас го предложив и реално искуство во играње игри.

Немој да се грижиш, не ти барам број. Интелектуално си 2 класи под мене, не сакам да се плодиме. За секс и дебелана комшика со големи цицки ќе заврши работа и нема да ме умтрви ментално.

Класично женско понашање во пмс. Не се осврна на темава технички, туку ја сврти приказната ко она да е тема на разговор.

Ко човек те прашав, за да споредиме што ти имаш и си го платила и она што јас го предложив и реално искуство во играње игри.

Немој да се грижиш, не ти барам број. Интелектуално си 2 класи под мене, не сакам да се плодиме. За секс и дебелана комшика со големи цицки ќе заврши работа и нема да ме умтрви ментално.
Kako ja svtiv jas koga ti me zamaras lol.
Klasicno masko ponasanje koga ke bide otkacen. Ziv stereotip.

Јас претходните 3 лаптопи ги земав од Ит Форум поточно од Динамит, сите си работеа перфеткно, е сега нормално со време хардверот застарува.
Имам земено монитор, тв и звучници на старо и до ден денес тв и звучниците си работат, мониторот го продадов.

Ако сака да игра најнови игри а сигурно ќе сака 30000 ти се малку ако сакаш да земеш нова конфигурација.

Јас лично немам против да се земе половна роба поготово не од Ит форум сите членови се океј, цените се повеќе од реални и фер не е како Реклама 5 или фејзбук маркет.
Можеби некој и од тука ќе ти се понуди избегавај фејзбук или реклама 5.

Поентата ми е ако сакаш најдобро за парите најдобро е да одиш половно, вака само ќе му купиш колку да му имаш купено а сигурно нема да е 100% задоволен.
Ако ти е пак за строго нов тогаш некој да одиш испод 8 гб рам на графичката и серија 3060 или пак 4070.

Размисли убаво, ако си заинтересиран може да ти помогнам во пп да не биде дека рекламирам некои членови.

Back
На врв Bottom