- Член од
- 14 август 2018
- Мислења
- 6.982
- Поени од реакции
- 16.336
Исто и ја, Џон Веј имам 20 години, двотактно... не да отслужи, туку преслужи!Jas do skoro go imav edno kinesko skuterce, ne mozev ni imeto da mu go kazam. Istera ic da ne e, edno dobri 15 godini, masta mu ja izvajv. I vo vozna sostojba go dadov. To da mozese kutroto da kazva so ne prezivea vo site ovie godini, a i pred toa posto nastaro go zedov, tie italijancite dvotaktni mozat voda da mu nosat.
Ali ajde ke recime deka se pogodi, inaku ne cinat ic. E sega so 50cc ne odese 100km/h tuku najnormalni 50, ali za trc prc, za niz grad do ovde,do onde taman si bese.
Не ми се дава баш од тие причини, оти е мајка за низ град, и уште оди...
Кога на времето му ставив ауспух, ролни, варијатор... априлиите ги јадеше за доручек

Ама го запоставив оти не сум детиште и само како превозно средство го користев, и ене го уште тера..
BTW заборавив, и Дукати Скрамблер е буквално скраблер богзнае каде у која вукојебина..
Ама битно Дукати е разбираш
Италјанска машина

А они у италија појма немаа квалитетет да направат, срање машина, не па сега аутсорсуран богзнае каде
Автоматски споено мислење:
важи, ќе им веруваме..Друже беа само објективни, зж нема што мене да ме лаже пд мн причини ...