K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 28 4,7%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,0%
  • Judo

Гласови: 11 1,8%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 71 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 195 32,6%
  • Muay Thai

Гласови: 47 7,9%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,7%
  • Ninjitsu

Гласови: 31 5,2%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 10,9%

• Вкупно гласачи
    598
Ду Плесис едвај го победи пензионерот Усман.

Ако ова е се што можи да направи против овој Усман кој е далеку од прајмот, сигурен сум дека прајм Усман го дипли во прва рунда.

Ако ова е се што можи да направи против овој Усман кој е далеку од прајмот, сигурен сум дека прајм Усман го дипли во прва рунда.
Мислам дека Усман има проблем што е премал за оваа категорија. Дечкиве имаат 5кг повеќе од него.

Убаво го зареди не заебавај

Еден од подобрите настапи на Дрикус

Хајлајтс глеаше?

Убаво го зареди не заебавај

Еден од подобрите настапи на Дрикус

Хајлајтс глеаше?
Cela ja gledav. Da go dominirase vo stand up, nema dilema. No nisto brutalno, nisto za da recis - "wow kakva dominacija". Du Plesis izede i toj dobri udari.
I da ne zaboravime... Usman e skoro 40g.

Cela ja gledav. Da go dominirase vo stand up, nema dilema. No nisto brutalno, nisto za da recis - "wow kakva dominacija". Du Plesis izede i toj dobri udari.
I da ne zaboravime... Usman e skoro 40g
Би сакал да го видам против Имавов
Мене ми е ок Дрикус, се покажа во таа категорија

Стрикланд - Хамзат
Дрикус - Имавов

Ова би требало да е следно

UFC Fight Night Belgrad.

Ocekuvano Rakic se bori, itoa za prvpat vo teska kategorija protiv gate-keeperot Tybura.

Znam deka Tybura pravi pari i toa e najvaznoto, ali likov e punching bag skoro za sekoj outsider koi doaga vo teska kategorija.
Prosto - "ako sakas vo top 15, odi zirni go Tybura" :icon_mrgr:
Od kogo se ne izgubi covekov.

Inace lesen metch-up za Rakic. Ako ova ne go mini - podobro v penzija, ili vo druga organizacija.

Јас сакам да видам Милош Јаничиќ што ќе направи и дали ќе се пробие во лесна категорија

Ду Плесис му удри незаборавлив ќотек на Стрикланд во вториот меч, а го зареди многу пати самобендисаното педерче Усман. Ако Усман и Адесања биле вон пикот, тогаш Стрикланд дефинитивно не беше.
Би сакал да го видам против Имавов
Мене ми е ок Дрикус, се покажа во таа категорија

Стрикланд - Хамзат
Дрикус - Имавов

Ова би требало да е следно
Хамзат најдобро што може да добие е борба против Џо Пајфер. Не заслужува борба за титула.
Koj e likov? Na Fight Night-ov e?
Добар е. Спаринг партнер со јаки момци е.
Автоматски споено мислење:

Сега оди Ислам Махачев - Ијан Гери.
Ијан Гери е најантипатичен човек во целата организација. Дрндавте за Хокит, ама очикледно немате забележано што кариктура е ирецов. Corner McGregor
Го има земено презимето од жена му, која е 15 години постара од него. Жена му има дете со неговиот нутриционист -нутриционист што му има доделена веганска исхрана. Жена му има пишано книга "how to be a WAG", или во превод - како да се омажиш за славен спортист. Жена му на овој во неколку наврати ми има индицирано дека не го цени како што треба, со тоа не го ни сака, а и дека е многу веројатно да јава некој друг зад негов грб (може и пред него, не се знае).
Минатава недела Гери излезе на подкаст со изјави:
- Плачам кога гледам дизни филмови
- Во контакт сум со мојата женствена страна, па затоа и сум мажествен
- Светот ќе беше многу подобар ако го водеа жени.

Очекуваме прослави во Махачкала и цел Дагестан.

Последно уредено:
Koj e likov? Na Fight Night-ov e?
Еден од најталентираните борци во регионов. На почеток на кариера кога зема залет го повреди коленото и сите очекуваа дека е крај но дечкото се врати подобар од пред тоа. Одличен тајминг има, одличен бокс и фајтер што сака да влага во размени. Го следев на тренинзи на Тајланд и имаше предобри партии со многу поискусни од него. Во секој случај мислам дека има шанси да пружа одлични партии а за победи треба и малце среќа и да се уклопат работите.

Сериозно братот настрада од еден лег кик ?
Мислам беше од неговиот удар во лакт. Како и да е многу хајп за вака лошо да заврши борбата после минута. Одма се виде дека не може да згази како што треба на таа нога и дека нема контрола. Жално, моногу лоша среќа, а дечкото е баш добар борец.

Срушија рекорд за највише финиши во прва рунда на еден евент.

Back
На врв Bottom