Cela ja gledav. Da go dominirase vo stand up, nema dilema. No nisto brutalno, nisto za da recis - "wow kakva dominacija". Du Plesis izede i toj dobri udari.
I da ne zaboravime... Usman e skoro 40g.
Cela ja gledav. Da go dominirase vo stand up, nema dilema. No nisto brutalno, nisto za da recis - "wow kakva dominacija". Du Plesis izede i toj dobri udari.
I da ne zaboravime... Usman e skoro 40g
Ocekuvano Rakic se bori, itoa za prvpat vo teska kategorija protiv gate-keeperot Tybura.
Znam deka Tybura pravi pari i toa e najvaznoto, ali likov e punching bag skoro za sekoj outsider koi doaga vo teska kategorija.
Prosto - "ako sakas vo top 15, odi zirni go Tybura"
Od kogo se ne izgubi covekov.
Inace lesen metch-up za Rakic. Ako ova ne go mini - podobro v penzija, ili vo druga organizacija.
Ду Плесис му удри незаборавлив ќотек на Стрикланд во вториот меч, а го зареди многу пати самобендисаното педерче Усман. Ако Усман и Адесања биле вон пикот, тогаш Стрикланд дефинитивно не беше.
Сега оди Ислам Махачев - Ијан Гери.
Ијан Гери е најантипатичен човек во целата организација. Дрндавте за Хокит, ама очикледно немате забележано што кариктура е ирецов. Corner McGregor
Го има земено презимето од жена му, која е 15 години постара од него. Жена му има дете со неговиот нутриционист -нутриционист што му има доделена веганска исхрана. Жена му има пишано книга "how to be a WAG", или во превод - како да се омажиш за славен спортист. Жена му на овој во неколку наврати ми има индицирано дека не го цени како што треба, со тоа не го ни сака, а и дека е многу веројатно да јава некој друг зад негов грб (може и пред него, не се знае).
Минатава недела Гери излезе на подкаст со изјави:
- Плачам кога гледам дизни филмови
- Во контакт сум со мојата женствена страна, па затоа и сум мажествен
- Светот ќе беше многу подобар ако го водеа жени.
Еден од најталентираните борци во регионов. На почеток на кариера кога зема залет го повреди коленото и сите очекуваа дека е крај но дечкото се врати подобар од пред тоа. Одличен тајминг има, одличен бокс и фајтер што сака да влага во размени. Го следев на тренинзи на Тајланд и имаше предобри партии со многу поискусни од него. Во секој случај мислам дека има шанси да пружа одлични партии а за победи треба и малце среќа и да се уклопат работите.
Мислам беше од неговиот удар во лакт. Како и да е многу хајп за вака лошо да заврши борбата после минута. Одма се виде дека не може да згази како што треба на таа нога и дека нема контрола. Жално, моногу лоша среќа, а дечкото е баш добар борец.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.