K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 28 4,7%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,0%
  • Judo

Гласови: 11 1,8%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 71 11,9%
  • Kick-Boks

Гласови: 195 32,6%
  • Muay Thai

Гласови: 47 7,9%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,7%
  • Ninjitsu

Гласови: 31 5,2%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 10,9%

• Вкупно гласачи
    598
Еден од најталентираните борци во регионов. На почеток на кариера кога зема залет го повреди коленото и сите очекуваа дека е крај но дечкото се врати подобар од пред тоа. Одличен тајминг има, одличен бокс и фајтер што сака да влага во размени. Го следев на тренинзи на Тајланд и имаше предобри партии со многу поискусни од него. Во секој случај мислам дека има шанси да пружа одлични партии а за победи треба и малце среќа и да се уклопат работите.
Го урочивме :ROFLMAO:

Od ovoj Fight Night najdaleku otskoknuva Uros Medic.
Fenomenalna zavrsnica. Onaka se vleguva vo razmeni... kombo od 3-4 udari.

Rakic do pobeda ali ne me ubedi. Pocna silno so direkti i smelo go napagase vo prva runda Tibura, no drasticno bledeese potoa.
Ne znam dali i nekoj drug primeti - Na levata noga imase ogromen otok, mozebi stanuva zbor i za povreda.

Jan Blahovic se uste raspolaga so dobar udar, ali ne i so vilica, za zal. A dodusa bese i jak udar...
Ima nad 40 godini, nema sto da mu se zameri.

Жал ми е највеќе за Јаничиќ многу се нервираше оти не го потпишаа месец дена пред приредбава. Даде се од себе да се спреми и...

Власто Чепо најави дека ке оди отворено и доби нокаут, мадиња до под, барем не калкулираше.

Ракиќ во негов зихерашки стил победи, Медиќ четврти нокаут по ред, је видиме кој е следен.

Само Тодоровиќ ми беше огромно разочарување...

Не го имам гледано претходно , па да прашам...Медиќ има граунд гејм или е дупе на тоа поле?

Не го имам гледано претходно , па да прашам...Медиќ има граунд гејм или е дупе на тоа поле?

Има добивано на почетокот со сабмишн борби, ама мислам дека не би му легнал во овој момент таков противник.

Има добивано на почетокот со сабмишн борби, ама мислам дека не би му легнал во овој момент таков противник.
Е тоа е проблем..во денешнава ММА сцена мора да си избалансиран ако сакаш на врвот. Овака ќе добиваш противници во стенд ап, ама првиот партераш ќе те поебе.

Е тоа е проблем..во денешнава ММА сцена мора да си избалансиран ако сакаш на врвот. Овака ќе добиваш противници во стенд ап, ама првиот партераш ќе те поебе.
Osven ako ne postanes instant "Dana White privilege", i ti davaat samo standup borbi dodeka ne smenis kategorija :icon_mrgr:

Back
На врв Bottom