Ska Maniac
Бараба
Овој беше за доброто на дербито и за враќање на живата атмосфера после тоа безтестостеронските 7-8 години од дербиња 2010 - 2018.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој беше за доброто на дербито и за враќање на живата атмосфера после тоа безтестостеронските 7-8 години од дербиња 2010 - 2018.
Кај се сети ахахахаСега се сетив на кој ми личи овој Енцо сељкот. На Мар од КасиАнхелес.
Хехе
Ај лека ноќ
2038 сигурно ќе биде пак во Америка, особено ако трите утакмици во 2030 значи дека не може држава од Ј. Америка да биде домаќин во 2030.Браво за Шпанија си заслужи да освои, вакво светско да на се повтори многу глупости од ФИФА и од Америка.
Јенките нека си придружат до свои спортови, нема потреба да ни се мешаат и да ни уништуваат фудбал.
Се надевам ќе се смени политика па ќе го рецнат, има обиди да се тргне Инфатино колку ќе им успее ќе видиме.2038 сигурно ќе биде пак во Америка, особено ако трите утакмици во 2030 значи дека не може држава од Ј. Америка да биде домаќин во 2030.

Се мене ми личи на некоја лезбејка цела вечер ама никако да ми дојди ликотСега се сетив на кој ми личи овој Енцо сељкот. На Мар од КасиАнхелес.
Хехе
Ај лека ноќ

Енцо Фернандес е најглупиот, можно е да беа прваци да не беше непотребниот фаул.