Кои градови се сакaат меѓу себе?

kamiSKaZI

Io Sono Interista
Член од
31 јануари 2007
Мислења
543
Поени од реакции
34
Никој што не не сака, баш ме боли К.. Ја не го сакам Скопје...ГО ОБОЖАВАМ, не би мрднал за ништо од тука :salut:
а мислам дека не треба да глобализирате толку, ко цели градови меѓу себе да се мразат или сакаат... :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ресен со Битола:helou:

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
:tv:Абе ја мислам каква љубов има помеѓу Скопје и Охрид...па тоа е невидено! Се сакаат едни меѓу други, Охриѓаниве едвај чекаат да дојдат скопјанишчава, и обратно!

МАЛА ШАЛА! :salut::salut:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Кавадарци - Неготни аууу како се љубиме со Неготинци кога ќе дојдат у Кавадарци стално ги тчиме :pos2::pos2::pos2:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Кавадарци - Неготни аууу како се љубиме со Неготинци кога ќе дојдат у Кавадарци стално ги тчиме :pos2::pos2::pos2:

Ами ти шо мислиш зошто не идат неготинци тука??? :pos2:

А ни каа одиме таму неготинка обевезно трзнујме, не знам зошто ама ногу се палат на нас, дали оти кај нас има повеќе од една улица, а згора на тоа и повеќе семафори иаме :pos2:

А

Ајсшутер

Гостин
Велес со Титов Велес па можда и со Вилазора :vozbud:
Се зафркавам со Струмица :)

angie92

Патриот
Член од
25 октомври 2007
Мислења
32
Поени од реакции
3
Право да ви кажам, охриѓани се сакаат само самите себеси и затоа да не се лажите дека Охрид и овај град, Охрид и онај град...се е без врска. Јас сум од Охрид и искрено ќе кажам дека неам нишо против никој од другиве градови, само против оние од јужнана граница надолу...И најбитно е да си ја пофалам Битола, зш ја ОБОЖАВАМ...Сакам таму да живеам...Со поарни луѓе да комуницирам, з`ш охриѓаниве не се расположени многу за дружба...

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Струмица со Скопје дефинитивно.:pos2::pos2::pos2::pos2:
Шала на страна. Струмичани според мене не дека се сакаме, ама убаво ни оди со битолчани:toe:

Член од
23 октомври 2008
Мислења
256
Поени од реакции
18
ohrid i skopje se "sakaat" najmnogu
Да се сакаат Ама.... Арно де Охрид Ги мрази Скопје Скопје ги сакаат на охрид На пример јас ги мразам на скопје На пример по дијалектон иц не му е уба барем нека зборуваат на Македонски Литературе Јазик не на нивни дијалект.Појке од делот на Охрид Ги мразат Скопје Поради дијалектот и многу други работи....Мислам дека Скопјани (Скопје)незнаат за овие работи сигурен сум застхо многу го сакаат Охрид....

Член од
23 октомври 2008
Мислења
256
Поени од реакции
18
ohrid i bitola ama kolku nie gi sakame skopjani to e nesto:tapp: neverojatno :vozbud:
Па незнам јас Многу за Охрид И Битола ама мислам Дека Добро стојат Ние СКопје(скопјани) ги мразиме ти со велисх дека Охрид и
Битола го мразат Скопје јас незнам за Битола.....

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Да се сакаат Ама.... Арно де Охрид Ги мрази Скопје Скопје ги сакаат на охрид На пример јас ги мразам на скопје На пример по дијалектон иц не му е уба барем нека зборуваат на Македонски Литературе Јазик не на нивни дијалект.Појке од делот на Охрид Ги мразат Скопје Поради дијалектот и многу други работи....Мислам дека Скопјани (Скопје)незнаат за овие работи сигурен сум застхо многу го сакаат Охрид....
Зошто пишуваш олку првоодделенски?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Добро бе темава отерала 13 страни.....кај може градови да се сакаат бе или да не се сакаат...ц ц ц

Kajgana Shop

На врв Bottom