СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
За саат време ќе го гледаме најубавото финале што можеше да го понуди ова СП . Намалете со хејтот, теориите на заговор и уживајте во прав фудбал. Пивцето, и остала артилерија спремна.

Koj cel svet? 600 milioni fanovi na youtuberot vklucuvajki te i tebe? Toa li e cel svet? Vi ebam toa plackovcite neka ja digne uste ednas vecer messi bozicata pa placete pak vie so 150 iq slusnav vo sredno te vikale nikola tesla cel svet bile oni be messi e kriv sto egipet i pickite anglija ne znaat da zatvorat utakmica ete neka bidat sudiska pomos penalite a ne bea ali ete racuname deka bile gi promasi i dvata znaci ne vlijaea na rezultatot vi ebam toa plackovcite neporasnati namesto da sednes i da uzivas vo majstoriite na najgolemiot najkompletniot fudbaler vo istorijata oni celo vreme samo kme kme kme
200
IQ
Автоматски споено мислење:

Иако во моментов делува сигурно на првото место како фаворит за златната копачка на ова СП, мислам дека постои солидна шанса Мбапе да не заврши како најдобар стрелец, особено ако Ојарзабал даде 6 гола вечер
Ja mislam ipak Messi najjak igrac

Утакмицата за 3-то место беше врв! И глупост невидена е тоа што некои викаат дека требала да се укине. Секое СП има таква утакмица, ама на ова првенство сметала. Топ утакмица беше и со многу голови. Ај да видиме финалево како ќе биде. Мислам дека нема баш голови да има и ќе има доста тактизирање. Шпанија прими мислам само еден гол на цело првенство. Имаат веројатно најорганизиран микс од одбрана и среден ред.

Овие што играат фудбал за Англија се инцести или општо цела нација?
Не за друго, чудно ми е Македонец да кажува кои нации биле какви. Спрдање земјата од каде потекнува поп, рок, пост панк, метал, електроника, да не кажам 90% од сите музички правци. има писатели кои се изучуваат пола милениум, британија не е култура туку цивилизација! Првиот (механички) компјутер со програмирање го направил еден таков инцест, а првата комп.програма ќерка му инцестка.
Да започнам да пишувам што све имаат измислено од вакцина против вариола вера во 18.век, преку антибиотици па до денес (клонирање) би бил зачуден! Инернетот еееј интернетот. во Ноември 1990 бил покренат првиот веб-сајт.
Да не беа они за фудбал немаше ни да знаеме, а пола форум ќе висеше на баскет форум и ќе се дебатираше дали Леброн или Џордан бил GOAT. :P :icon_lol:

Ги отепав од бранење коментаторите на арена пошто е нешто наше и нема да слушаме српски нон стоп, но не можам да слушам на национална телевизија кај шо се збора скопски. Пример: Аргентина ќе игра ПРЉАВО. Гнасно се осеќам ко ќе слушам на дијалекти ко ќе се збора на национална телевизија од страна на водителите. Мора да се поштова јазикот и да се збора литературно, а гостите викнати како сакат нека си зборат.

Едит: еве уште нешто слушнав:
- Они ќе идат у напад
- Дали Шпанија ќе жбрца гол прва?

Последно уредено:
@callejón de la muerte имаш сеа AI технологија, ако отвориш ќе видиш дека во истпријата до сеа на 11 имало 5+, не на 2 како шо мислиш....
Безвезен беше дека беа статисти при головите ала пријателски меч, иначе публиката бара голови да, ама и жар во играта, ако виде ни жолт картон немаше.....

Ги отепав од бранење коментаторите на арена пошто е нешто наше и нема да слушаме српски нон стоп, но не можам да слушам на национална телевизија кај шо се збора скопски. Пример: Аргентина ќе игра ПРЉАВО. Гнасно се осеќам ко ќе слушам на дијалекти ко ќе се збора на национална телевизија од страна на водителите. Мора да се поштова јазикот и да се збора литературно, а гостите викнати како сакат нека си зборат.

Едит: еве уште нешто слушнав:
- Они ќе идат у напад
- Дали Шпанија ќе жбрца гол прва?
Па и србите зборат на дијалект, него навика или не ги ловиш нијансите.

Утакмицата вчера беше се само не сериозна утакмица со некое значење. Читав некои од критичарите дека штом така боље да се исклучи статистика голови постигнати и тн кога ќе се доделува пример најдобар стрелец на првенстовово и тн од таа текма.
Што и има смисла според мене исто.

Која реклама за Луи Витон

Навивам за Аргентина вечер... ама потајно знам дека шпанците ќе бидат шампиони.. :oops:
(сепак уште послатко ќе биде изненадувањето, оти и онака не ме бива за предвидување :D)

"Таткото и синот, еден против друг! Еден ист јазик, ќе се борат за тронот..."

Поезии, солзи сами течат прости ми :pos:

"На Јамал на еден месец наречниците му оретскажале дека ќе биде светски шампион"

Ау ау ау..
Каков рецитал за почеток :pos:

Back
На врв Bottom