Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 12.751
- Поени од реакции
- 23.743
- Локација
- Скопје - Македонија
- Веб-сајт
- www.youtube.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И Сантос од почеток, како за беља
Шешко, ваљда е уште повреден.

Нека се калеми и онака ќе жмие на клупа.И Сантос од почеток, како за беља![]()

Лани игравме исто со нив.За оние како мене кои имаат слабо познавање за Wrexham AFC, еве нешто да читнат пред утрешниот дуел :
Да ама изгледа само младо, не изгубено како Угарте или фацата на Фред.Го гледам овој Сантос многу зелена фаца ми изгледа, се надевам не сме се заебале

Не знам ама само некои луди фаци можат да очекуваат нешто големо наредната сезона од играчов. У најмала рака ќе му треба време да се вклопи, ја ете ќе се извинам тука ако грешам, а и сакам да ме демантира.Да ама изгледа само младо, не изгубено како Угарте или фацата на Фред.
Сега само бог на помош. Да не биде вратка од Челзи за Гарначо![]()
Нека седи кај што е.
Ок е, фала. Не знам како можите на вакви лајно линкови да гледате, со милион реклами и malwares глупости...MEDIA=twitter]2078482056619643356[/MEDIA]
MANCHESTER UNITED VS WREXHAM Live Stream Online - TOTALSPORTEK.PRO
visit this page to watch Manchester United Vs Wrexham live streams on 2026-07-18. Match will start at 15:00 UK TIME. Best live streaming links made available closer to the coverage start.totalsportekx.is
Еве и линк.