Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Шешко, ваљда е уште повреден.

Го гледам овој Сантос многу зелена фаца ми изгледа, се надевам не сме се заебале

Го гледам овој Сантос многу зелена фаца ми изгледа, се надевам не сме се заебале
Да ама изгледа само младо, не изгубено како Угарте или фацата на Фред.
Сега само бог на помош. Да не биде вратка од Челзи за Гарначо :)

Да ама изгледа само младо, не изгубено како Угарте или фацата на Фред.
Сега само бог на помош. Да не биде вратка од Челзи за Гарначо :)
Не знам ама само некои луди фаци можат да очекуваат нешто големо наредната сезона од играчов. У најмала рака ќе му треба време да се вклопи, ја ете ќе се извинам тука ако грешам, а и сакам да ме демантира.

Ако доведат уште еден на шеска, Керик е вистинскиот човек да направи играч од Сантос. Мене ми е страв да не се изгуби како Маину во преодот од талент во зрел играч. Ама овој и не е така зелен.
Автоматски споено мислење:

Нека седи кај што е.

Manchester United called Sadio Mané before Liverpool... here's why he turned them down.

"Van Gaal called me. He said, "Mane, how are you? What are you doing? I want you to come to Manchester United."

I said, "Really?" He said, "Yeah."

I said, "Okay, I'm talking to my agent. We'll see what's best."

He told me, "I know you're a good player. You can help the team, and we can help you become an even better player."

Then I asked him:

"You have Depay, Rooney, Di María and Van Persie... where am I going to play?"

Because for me, I wanted to play.

He said: "I know your talent. If you train well and impress, you'll play. But we also have other very good players."

I wasn't convinced by his explanation.

A few days later, Klopp called me

Ова од интервјуто со Рио.

И претходно го има кажано ова.

:D MEDIA=twitter]2078482056619643356[/MEDIA]

Еве и линк.
Ок е, фала. Не знам како можите на вакви лајно линкови да гледате, со милион реклами и malwares глупости...

Back
На врв Bottom