Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам зошто се нервираш, веќе со години е иста приказна. Клубот намерно се држи на статус кво да може да освои мак првенство, а да не влезе во АБА 1 затоа што не сакаат да вложат средства. Само погледни со каков тренер тераат 3 години и све ќе ти стане јасно и за МЗТ и за мак првенството.
Автоматски споено мислење:

Кај што ги избркаа навивачите од сала, сега веќе тешко ми е и на тв да ги гледам. Да не се навивачите на дерби утакмици, ќе биде како на балет да си отишол.
Како да не се нервирам ? Знаеш ли колку години сум поминал ? Знаеш ли зошто го замразив Работнички ? Зошто во времето на доминацијата во македонската кошарка, не учествуваше во европските купови ( тогаш немаше АБА) Секоја добиена титула, секоја сезона беше иста. И во тие 2-3 пати кога направи некој обид на европска сцена беше на сегашново ниво на МЗТ. Значи моментално МЗТ го доживувам на истото ниво како и Работнички пред 20 години. Дај да бидеме први дома, ама за повеќе неможеме. Дно дна, кога главниот тим во државата нема повисоки амбиции.

@Nikola :) да не ја спамаме темата за Работнички, ете ти линк од документарецот. Според мене одлично направено. @ZeLEnasite доколку си ти стварно Давор, тогаш секоја чест за трудот и работата. (y)

Најголемиот играч на МЗТ во историјата според сите можни параметри - Дамјан Стојановски

Се очекува утре или задутре да се реализира трансфер од добро познат странски играч, претходно што има настапувано во оваа лига

Се очекува утре или задутре да се реализира трансфер од добро познат странски играч, претходно што има настапувано во оваа лига
Да ли е сериозна повредата на Фарахан и да ли овој играч доаѓа на негово место.

Да ли е сериозна повредата на Фарахан и да ли овој играч доаѓа на негово место.
Утре ќе се знае точно после снимката, иначе ќе дојдеше секако уште еден играч поради утакмиците на три фронта

Во кој клуб има играчот играно, дали ќе биде добро засилување и дали е точна информацијата.

Back
На врв Bottom