Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Исклучиво ја гледам темава низ цинични очи ако ми веруваш. Ако некој има сериозен љубовен проблем, ок ќе пристапам сериозно, ама се друго што пишувам е само и исклучиво луфтирање на мозок. Ама, ако ја треба да се докажувам со џентлмениве од погоре, мислам дека битката ми е однапред изгубена, а и нема потреба од такви ствари.
Јас форумов го гледам цинички, не па темава.
Ама, има една изрека дека во секоја шала има 10% шала. Така да оќеш неќеш дури и циничните мислења го одразуваат твојот искрен став.

Исклучиво ја гледам темава низ цинични очи ако ми веруваш. Ако некој има сериозен љубовен проблем, ок ќе пристапам сериозно, ама се друго што пишувам е само и исклучиво луфтирање на мозок. Ама, ако ја треба да се докажувам со џентлмениве од погоре, мислам дека битката ми е однапред изгубена, а и нема потреба од такви ствари.
Jas tuka tolku vreme sum, dosega ne sum opcekal seriozen ljuboven problem , taka da strogo luftiranje na mozokot :D

Никогаш не сте биле посложни на темава. :D

Nah, една другарка (поранешен член на форумов) баш ми влезе со клизачи неодамна дека сум бил ваков онаков, ставовите за женскиот род ми биле остри, не знам шо а нема врска, имам што да кажам и за двата пола.

Јас само зборам од искуство. За жал.

Глеам се збореше за ова во други теми или тука небитно, јас сум имал три женски што не бркале материјално. Загрозен вид ама постојат тук там. Некои сосема други маани и пресудиле на врската.

Jas tuka tolku vreme sum, dosega ne sum opcekal seriozen ljuboven problem , taka da strogo luftiranje na mozokot :D
Преболување после 40тата година би изгледало нешо као овака....
Sad Anthony Anderson GIF

И после 2 минути.... Овака

dog sleep GIF

Преболување после 40тата година би изгледало нешо као овака....
Sad Anthony Anderson GIF

И после 2 минути.... Овака

dog sleep GIF
Болката во грбот и колената успешно му го одвлекува вниманието од скршеното срце.

Домашна лута.
Малку беа лутите пиперки уште и лута ракија.
А со оваа комбинација жената ќе е блага или лута?
Владе не седнуе на маса без тоа не знам како го заборај.

Владе не седнуе на маса без тоа не знам како го заборај.

А ти како заборави на цигарите?
Владе сака цигари.
Или нив ги остави за после забавната активност? ;)

Болката во грбот и колената успешно му го одвлекува вниманието од скршеното срце.
Ne e to nisto so ne mozi da se sanira so edna dobra senzualna masaza so maslo od bademi, eventualno od avokado ;)
Автоматски споено мислење:

Домашна лута.
Малку беа лутите пиперки уште и лута ракија.
А со оваа комбинација жената ќе е блага или лута?
So ovaa kombinacija nema da te pecka tamu dolu, do srce ke te zdoboli :D

Back
На врв Bottom