Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Да не чујам "lele ovoj igra ko invalid" муабети веќе за играчиве што лани беа тиња, инвалидите на Челзи се шампиони

Какво играчиште е Ензо само :cuc:
Автоматски споено мислење:

Единствен играч во тимов што е здрав и има победнички менталитет е Енцо.
Морам пак да цитирам ова.
:cuc: Фациште

Очекувам од Чаби да го активира овој менталитет кај неколку играчи, тоа мора да е една од главните цели, иако не знам дали и он го дели моето мислење или сепак ќе почне со тактика како прва опција па градење на менталитет како секундарна работа

Тоа ќе го напишев. Страшен играч, аура има топот за јаки утакмици. Рис пак се повреди

Ензо е оган од играч, сам играше на почетокот кога дојде, продолжи еден период пак сам да го носи тимов на грб, сега имаше одлична индивидуална сезона само што тренериве и играчите околу него беа 2-3 нивоа подоле.

Ако може некако Чави да го придобие и да изгради тим околу него како што треба, ќе врие екипава, посебно Ензо.

Јас сум оптимист дека Чави ќе ги подигне на повисоко ниво, меѓутоа на крај голем удар ќе биде ако после Кукурела ќе замине и Ензо.

За Енцо сфе испод 200 милиони би било лош дил. Јас не сакам да замине, иако како играч типот залужува да игра во екипи кои се борат за титули а не за топ 4. Куркуреља исто така. Е сега што управата неможе да смисли дека ги критикуваат нека размислат малце зошто топ играчи ги критикуваат. Што ветиле и што доставиле. Иако мислам дека Мареска ја урниса цела ситуација и дека им се измоча на клубот и играчи. И грешка е доколку тоа е причината Енцо да замине. Исто така испаѓа дека и критиките се погрешни од Куркуреља. Бидејќи Челзи се вложи за Мареска а овој си имал веќе испланирано патот во Сити.

Али тоа е таа амбициозност на тренери и играчи. Само што знам Мареска апла лошо сфе го изигра тоа.

Back
На врв Bottom