СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
Статус
Затворена за нови мислења.
Шпанија ќе беше симпатична екипа да ја немаше само онаа гнасата Јамал.

Не се стегај, кажи си да нема црнци во составот ќе бидат симпатична екипа :D

Реков уште на почеток на првенството, ако Франција некој може да ја победи дефинитивно тоа се Шпанците

Ова е уште еден показател дека не треба предвреме да се суди.
Одредени репрезентации си ја темпираат формата полека и кога најмногу треба експлодираат.

За Франција реков пред некое време дека немаат играч во средина што ќе контролира темпо и ќе имаат мака со репрезентации што имаат силна средина. Тоа се Шпанија, Португалија (потфрлија многу) и веројатно Аргентина (овие имаат климава одбрана за жал).

За утакмицава, засега доминира Шпанија. Случаен гол можеби би ги вратил во игра Французите.

Neka izgubi ovaa ekipa na francija ,oti otekoa ko CITRONI lugjevo na net so toa deka ke osvojat , preku kur neznam od sho beter narativ ke ti dojde .. deka francija sigurno pobeduva, jamal forsiran na site ebani reklami ushte od temu fali da mi ispadne plemeto gadno i treto belingem so plasirana topka od 2-3 metra e bolje od gaskonj i maradona .. preku KUR od ovie muabeti , vakvi narativmuabeti se najgolem zagovor akos e bara vekje nekoj.

За Франција реков пред некое време дека немаат играч во средина што ќе контролира темпо и ќе имаат мака со репрезентации што имаат силна средина. Тоа се Шпанија, Португалија (потфрлија многу) и веројатно Аргентина (овие имаат климава одбрана за жал).

И Англија

Добро да, со онаа средина Англија може да умртви утакмица ама немаат такви креативни играчи во средина. Вортон го оставија дома. Скот кој беше најдобар везњак во лигата од Јануари навака исто го оставија дома

Франција изгледа си ги изигра најдобрите утакмици предвреме.

Сега ќе запнат со сета сила Франција напред. Ќе имаат простор Шпанците да ја завршат работата. Ќе им треба некој гол од контра за мирен крај пошто со оној напад на Франција никогаш не си начисто

Ни фалат т.н color commentators, не знам како ќе им е преводот на македонски. На останатите телевизии, Фокс, ДАЗН, Ртве 1, коментираат по тројца коментатори, кои се задолжени за разни делови од натпреварот. Плус некој стар судија, како што е на српската Арена кој ќе го вклучат кога има некоја важна судиска одлука да каже што и како е.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom