СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    61
Успеаа горе-долу. Хмм, од каде ли може да потекнува пропагандава?? :icon_lol: :icon_lol:
Еден пријател што го имам од вашава секта еве 3 дена ме спама за тоа како Роналдо станал муслиман, плаќал муслимани намерно да го серат Меси и како се ова намерно се прави за да се оцрнат Израел, Аргентина и Меси. Како сите видеа со недосудени пенали за противниците и игра со рака на Меси, газењето на алжирецот од Меси биле постирани од муслимани и затоа не требало да се земат како релевантни докази.
Фактите му се Роналдо со две раце се фатил за лице на утакмица што според него значело дека се моли на исламски начин, втор факт трансферот у С.А.
Кога јас му ги постирам фудбалските факти или се смее ко вас или реалтивизира "а на другите кога не им судат фаули зошто не сум се бунел."
Автоматски споено мислење:

Мислам дека се претера со реакциите кон Серлот, ситуацијата стигна дотаму да има закани по живот и повици за самоубиство. Како прво не беше толку лесна ситуациија за да му подаде на Халанд, пред се поради одличната поставеност на Стоунс но и поради фактот дека Серлот не е толку технички поткован играч за да може да го изведе тоа додавање без проблем. Дури и да додадеше и Халанд да дадеше гол, пак не е тоа гаранција дека 100% ќе победеа, пошто беше при крај на прво полувреме и имаше доста време за Англија да се врати во мечот. Сите се понашаат како Серлот да промашил празен гол во 120 минута, а најмногу "експертите" што фудбал гледаат на секои 4 години.
Со тоа што не му подаде на Халанд сам пред гол, промаши два пенала у 121 минута.

Нема да им е прво сФетско на Аргентинците да муќкаат. :D

Што ќе биде муабетот ако не освои Аргентина? Инфантино не можеше до финале да ги догура? Еве дајте тука алибито, затоа што мислам проаѓаат принцот Џуд и кралот Хари, до тука е Аргентина. Ама ме интересира, дајте го алибито однапред, затоа што тоа знаев местено е го слушам од дете навака.

Чичарито па има остарено само 1/2 година откако последен пат го гледав.

Пак Зоре го ставиле на најинтересна утакмица

Ајде сеа во тандем ќе коментираат. Перо ај се трпи , но другиов колку е забеган не е свесен. Таков некој иритирачки глас и плус старомоден мислиш на радио коментира од монтевидео 1930.

Много бункерашки Франција за сега каде и да е ќе го примеа, тоа им е со Дешамп диносаурусот

Тек сега треба да биде интересно.

Back
На врв Bottom