Ska Maniac
Бараба
Еден пријател што го имам од вашава секта еве 3 дена ме спама за тоа како Роналдо станал муслиман, плаќал муслимани намерно да го серат Меси и како се ова намерно се прави за да се оцрнат Израел, Аргентина и Меси. Како сите видеа со недосудени пенали за противниците и игра со рака на Меси, газењето на алжирецот од Меси биле постирани од муслимани и затоа не требало да се земат како релевантни докази.Успеаа горе-долу. Хмм, од каде ли може да потекнува пропагандава??![]()
![]()
Фактите му се Роналдо со две раце се фатил за лице на утакмица што според него значело дека се моли на исламски начин, втор факт трансферот у С.А.
Кога јас му ги постирам фудбалските факти или се смее ко вас или реалтивизира "а на другите кога не им судат фаули зошто не сум се бунел."
Автоматски споено мислење:
Со тоа што не му подаде на Халанд сам пред гол, промаши два пенала у 121 минута.Мислам дека се претера со реакциите кон Серлот, ситуацијата стигна дотаму да има закани по живот и повици за самоубиство. Како прво не беше толку лесна ситуациија за да му подаде на Халанд, пред се поради одличната поставеност на Стоунс но и поради фактот дека Серлот не е толку технички поткован играч за да може да го изведе тоа додавање без проблем. Дури и да додадеше и Халанд да дадеше гол, пак не е тоа гаранција дека 100% ќе победеа, пошто беше при крај на прво полувреме и имаше доста време за Англија да се врати во мечот. Сите се понашаат како Серлот да промашил празен гол во 120 минута, а најмногу "експертите" што фудбал гледаат на секои 4 години.