Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Јас мислев имаме 40% во договорот на Гринвуд.

Тухел се да ти ебам шо не го играш Мајно. Со копачи на средината игра. Андерсон мислам тежок флоп ќе биде во Сити.

Тухел се да ти ебам шо не го играш Мајно. Со копачи на средината игра. Андерсон мислам тежок флоп ќе биде во Сити.
Очигледно дека нема квалитет за пред Андерсон и Рајс.
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Стварно не ми е јасно зошто воопшто ни минута не му даде.
Btw Андерсон е труп жив на првенствово.

Јунајтед редовно си го јаде со репрезентација. Шо се врати повреден, Рашфорд прво расистички го нападнаа за промашениот пенал, па потоа откако ништо не изигра освен 20 минути, реши да прави операција за сметка на клубот и пропушти 3-4 месеци чинам. Маину наместо да одмара, го мкнат таму, и пак нема да го имаме за старт на сезона. Рашфорд сега ни како замена не го пуштаат.

Нека си одмори братот, не мора да се форсира, боље за нас. Дури можеби и најдобра опција му е ова, се држи у форма со понизок/без меч ритам, наместо да дреме 6 недели, пред да им почне тренинг камп.

Се носи искуство кое е препотребно, со оглед дека ке имаме деца во среден ред. Немам ништо против овој трансфер. За 35 милиони фунти, паметен трансфер. Moжеби требаше на фри да го земеме уште од Лестер, помнам дека имаше шпекулации за него уште од Андерлехт. Нема да сум изненаден ако испадне дека е навивач од дете.

не знам што да мислам за Тилеманс ... Не е физички коњ што би бил прајм Касемиро ДМ, али па е техничар. 28 год има ... Има фудбал у него, ама па знае да се изгуби некад, не ми е карактерен профил. 35м е ок, како squad играч е ок.

ДМФ не мора нели..
Ќуе ни чур.

Иначе да го доведовме пред 5 години кога беше 25 можда ќе беше подруго али вака, што знам.
Едино позитивно што гледам е искуство ќе донесе и ќе е стартер.

Back
На врв Bottom