СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    90
А го тепаат цело време, често ни фаул не му свиреа, затоа беше исфрустриран.

Премалку е ова за втор жолт.

Мора да се сјебе моментумот на противникот ако на богоизбраните не им оди во прилог резултатот.

Мора да се сјебе моментумот на противникот ако на богоизбраните не им оди во прилог резултатот.
Играч на Аргентина или на Швајцарија се обиде да симулира и да го сјебе моментумот?

Не требаше да симулира. Тоа чекаат поискусниве репки. И мене не ми се допаѓа што останаа без играч ама правилата се тие.
Апла сам ги оштети. Супер им играат.

Аргентина бетер од таа со Египет игра.

Таљафико чист жолт не доби во 46 минута и тоа со две нози покоси некој од Швајцарците. Во моментов на тој чист жолт ми текнува што не е свирен.

Ова потсеќа на вториот жолт на Ван Перси, само не ми текнува против кого играа Арсенал... :icon_lol:

А да, hydration break требаше да има одма после голот.
Даваат гол и после тоа им лупаат црвен и пауза за хидратација.....
Моралот и моментумот у минус.

Играч на Аргентина или на Швајцарија се обиде да симулира и да го сјебе моментумот?
Да ти најдам 100 ситуации каде што аргентинци симулирале и ништо не добиле ?

The "mistaken identity" rule in football allows the referee to correct a yellow or red card that has been mistakenly issued to the wrong player

Тоа е, јебига. Глупо малку да добиеш втор жолт за ова, ама правилото е така дефинирано. Ако изглумиш и добие жолт противникот, жолтиот доаѓа кај тебе. Празна тиква Емболо.

Даваат гол и после тоа им лупаат црвен и пауза за хидратација.....
Моралот и моментумот у минус.
Човеку ти си заслепен од твојата омраза што немаш никаква објективност. Ако прв пат го гледаш Светското, пауза за хидратација се дава на средината од полувремето. За симулација се дава жолт.

Back
На врв Bottom