- Член од
- 27 февруари 2017
- Мислења
- 1.264
- Поени од реакции
- 1.024
Jovchevski ke bega stranstvo, i zasluzeno 2-3 godini standarden na golot
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама голо со Вардар.Мирко кажа збогум оној момент кога го "фати грч" пред пенал серијата во баражот па ги остави да изгорат 16 годишни деца.

Кој костур шо испадна од Арачиново, абеme plasi okoto deka ke igrame samo so mladinci ako pocekame uste malky.... stvarno nema vreme a nema nisto novo, osven so begat igracite.. egri, spirko, mirko, andrej .. kosturot e zaminat

Легенди во нивните глави, сезона 2025/2026 играле пички то ќе се знај за на век !Абе не зезај да ги остат поголеми се шансите да испадниме и од втора отколку да вратат клубот во прва.Абе остај ги и за казна без пари нека играт да си го вратат клубот 1 лига, то е то шо ви пишев - Одговорност барале, која одговорност, клубот испадна, управата се распушти, играчите заминаја, одговорност од Миле Машала ќе најдиме, одговорност беше да ги остајш истите тие тука со помалку пари ако се декларират како битолчани, па уште легенди биле![]()
Легенди во нивните глави, сезона 2025/2026 играле пички то ќе се знај за на век !
Абе шо сакат нека викат , еве нека стои дека со Борче ништо не прајме и по 10-тина кола ќе го сменат.Дискусијата на форумот умре онајпат кога секоја добронамерна критика ве прај најголем хејтер кај одредени личности.
Несмејш да пишиш дека Борче не чини оти секогаш си “хејтал”. Реалноста е дека ни тој е тренер ниту овие ќе донесат екипа за 1ва лига.
Реалноста е исто така дека се плука по ффм, а ффм 300 услуги му напрај на Пелистер ова година ама ништо не искористија. И ФФМ сигурно ја договори Башкими да му ја дај на Пелистер последната ама и таја едвај некако ја тепавме.
На барем 2-3 меча со помош од ффм неуспеавме да тепаме ете ја разликата.
нека му е со среќа......нешто околу трансферот,ќе има нешто за пелистер или ??eve go andrej vo struga
ФК Пелистер е пред тотална катастрофа, а никој не презема одговорност! Поради испаѓањето од лигата, сега сите играчи се слободни агенти и ќе си заминат за џабе. Се дадоа еден куп пари за тренинг компензации за младите деца(давид,мрмачот,андреј,секирски итн)за на крај да ги изгубиме без денар заработка. Некој треба во затвор да оди за ова што се случи со клубот, а не уште да се пикаат таму и да цицаат пари. Борче не донесе ниту еден играч, додека сите подобри слободни агенти(Илиески,Ричков,Тодоров,Глигоров,Најдовски итн)веќе си најдоа други ангажмани. Времето нè гази, а тие абер немаат за засилувања.нека му е со среќа......нешто околу трансферот,ќе има нешто за пелистер или ??
нешто околу трансферот,ќе има нешто за пелистер или ?