СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде светски првак?

• Вкупно гласачи
    5
  • Гласањето ќе се затвори: .
А бе кој го заболе за Аргентина или Зеленортски острови. Се навива за добар меч, неизвесност, драма. Пола натпревар бев за Аргентина, а друга половина за ЗРО. Ништо нема да ми смени и на пенали да се реши, некако ко да заслужија африканциве повеќе од ова, изгинаа.

Без пораз во 90 минути против Шпанија, Уругвај и Аргентина. И не само тоа, туку рамноправно притискаа и се бореа против светскиот првак до последна секунда. Секоја чест!

Лажат резултатите од групата на Аргентина, за што придонесоа и противниците и генијалноста на Меси.

Ептен ги помилува ждребот, па имаат шанси да се довлечкаат до завршница.

Ајде сега следна со Египет и победа во 119мин со влакно пенал . Па после со Швајцарија - Колумбија. Јеа бејби.
Некој потеши противници у група имаше.

Дефинитивно ќе се разгледа предлогот на експертите од форумов, да нема вакви аутсајдерски екипи во иднина на СП. Ги исцедија Аргентина, наместо да играа една рунда помалку…

Секоја чест за целото првенство на дечкиве. Ако се паметни, овој хајп и популарност ќе ја искористат за да се вложува повеќе во спортот и за 4 години повторно да ги гледаме на СП, а богами и поконкурентни на следниот афрички куп на нации.

Ајде сега следна со Египет и победа во 119мин со влакно пенал . Па после со Швајцарија - Колумбија. Јеа бејби.
Некој потеши противници у група имаше.
gi mestat brat se igra nekoja igra

Сакаш да кажеш дека матанович намерно ја пуштил косата за да ја "допре" топката, ама 13-кава од Португалија случајно ја опна со цела глава и и ја смени насоката. Португалија се брани. Утакмицата е во последна минута. Одбранбениот играч сигурно не се нашол таму случајно. И не играл случајно.
Сакам кажам не знам речам е постов. Пробај пак ај.

Ovie decki shto igraat momentalno tie ke go osvojat svetskoto da ne bide ne sum vi kazal, 30 kvota vo momemntot
Автоматски споено мислење:

Karlos valderama faustino tino asprilja i rene igita
Автоматски споено мислење:

Сакам кажам не знам речам е постов. Пробај пак ај.
Ja ne znam kako nekoj shto redovno sledi fudbal, pri zdrav razum si go gubi vremeto da diskutira ili tvrdi deka ima nesto neregularno ili deka Hrvatska e pokradena...cist ofsajd

Back
На врв Bottom