Magic Mike
Blessings and Love
- Член од
- 20 септември 2023
- Мислења
- 2.900
- Поени од реакции
- 6.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

За малку пари како што се шпекулира не знам дали вреди да се продава.Сосема разбирливо е навивач на Милан да се двоуми за тоа дали треба Леао да биде продаден. Сепак, тоа е фудбалер што беше премногу важен за последно скудето, очекувавме да биде меѓу најдобрите крила, да освои златна топка и тн.
Така и денешниот натпревар на СП влијаеше кај многумина на тоа мислење дали да биде продаден или да му биде дадена уште една шанса, да биде замолен ако треба.
Еве и јас сум меѓу нив и денешниот натпревар влијаеше врз мене.
Можам да простам милион лоши трансфери и на новите експерти на чело со Аморими Кардинале. Но, ниту еден навивач на Милан, не може да прости грешка со Леао.
И затоа МОРА ДА БИДЕ ПРОДАДЕН!!!
За малку пари како што се шпекулира не знам дали вреди да се продава.
Леао-Рамош-Пулишич под Аморим звучи возбудливо
Во ред сето тоа. Ама сумата е премногу мала за овој маркет. Барем да одеревте некој за 80-90 милиони па да се реинвестираатНемам веќе сили да поминувам низ исто секоја сезона.
Секогаш со тоа како е подготвен да се докаже, како е клучна сезона да направи исчекор, да созрее, како конечно има тренер кој тактички ќе знае да работи со него, како веќе нема да прави глупости кои чинат и голови, како ќе знае да донесе вистински одлуки со топка, па како ментално никогаш не бил подобро, какп публиката го исвиркува, како... и вака може да редам уште многу.
За секогаш да се заврши на ист начин.
Нека освои и златна топка во друг клуб, но веќе не гледам никаква смисла за останување во Милан, а и така сака да си оди.
Во ред сето тоа. Ама сумата е премногу мала за овој маркет. Барем да одеревте некој за 80-90 милиони па да се реинвестираат
За 90 милиони требаше да го продадат пред 3-4 сезони сега освен Турците и Арапите никој друг не дава над 40 - 50 милиони но раперот не сака таму сака во Лондон но никој од Англичаните не сакаат да платат толку за него.Во ред сето тоа. Ама сумата е премногу мала за овој маркет. Барем да одеревте некој за 80-90 милиони па да се реинвестираат
70 милиони, па и можи некако.Сумата за која се шпекулира дека се спремни да го продадат е 60-70мил за оваков Леао ван форма веќе 3 сезони и плус што јавно изјави дека сака да си иде е солидна сума
Најголемата замерка кон Леао никогаш не била неговиот талент туку неговиот став на теренот.
#LeaoNoMoreОва ме нервира најмногу, а колку може да е моќен се виде и против Хрватска.
Оној Станиќ од Баерн баше преплашен, па го остави да центрира кога Ромас даде гол, веќе немаше храброст да стои блиску до него, затоа што претходно го поминуваше како од шала.
Пишав и у темата за светскто , знаеш дека она вчера што го видовме меѓу него и Рамос веќе нема да го видиме така ?Ова ме нервира најмногу, а колку може да е моќен се виде и против Хрватска.
Оној Станиќ од Баерн баше преплашен, па го остави да центрира кога Ромас даде гол, веќе немаше храброст да стои блиску до него, затоа што претходно го поминуваше како од шала.
#LeaoNoMoreПишав и у темата за светскто , знаеш дека она вчера што го видовме меѓу него и Рамос веќе нема да го видиме така ?