Фан Клуб: Пелистер

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Citam ponudi od Tanaskovski na fb, za sto se raboti? Istiot bese involviran pred godini koga bese zainteresiran FC Besiktash. Za sto se raboti, dali znaj nekoj?

Во многу тежок период доаѓа Димитар, да се надеваме клубот конечно ќе заличи на нешто и партиските пајташи 500 метри подалеку од стадионот, нека е со среќа ☘️

Прво беше Дрвото ресторан корзо, сега Димитар конец, нареден е Бомбата

Со среќа нека му е, се нафати на најтешката позиција во градот.

Odlicen poteg so Dimitar, bas mi e merak prvo sto se nafati, vtoro so dobi podrska od site a treto ke ima sansa da pokazi kolku vredi.

koj kje mu bidat sovetnici i ostanati vo uprava? to mozi e pobitno vo fudbalot kaj sho trebat strashno dobri kontakti, vidovme deka dosega i poznati iminja ne uspeaja da se snajdat i mu se vide kolku razbirat, daleku e fudbalot od rakometot da ne se lazime, lesno beshe so kesh vo rakometot ebivetat sport sho frlat pari trojca na cel balkan i poshiroko, fudbalot e daleku pogolema rabota
Автоматски споено мислење:

i ushte da se nadovrzam samo choeko go nemam dosega videno na utakmcia na fk pelister a bogami sum bil na mnogu haha

Последно уредено:
Најверојатно денес ќе има претседател КОНЕЧНО.
@Буран имаше 2 пати прес и можност да дојдиш и да прашаш, не беа приватници беа светски фирми овие шо ги гледаш секој ден на телевизија во најавите лиги, македонските приватници се знај кај вложуваат ВЛТ1/ВЛТ2.
Шо да прашам на прес? Не сум новинар за да одам на прес. Сигурно вака се однесувате и со тие приватниците и затоа ФК Пелистер е на ова ниво денес, а македонските приватници не вложуваат само во ВЛТ1/ВЛТ2 има и кај нас.

Прво честитки за изборот на Димитар и че речам кај шо има слога има и бога се слушна гласот на навивачите и се одбра најдоброто не партиско решение значи велев јас од нас зависи ако сеннапрај акција ќе се најди решение и спас ако не ќе гледавме партиски пајташи или некој еби ветер луѓе и кешетари шо последно се запнаа да влезат во клубот односно со други зборови ако ке беа Чкембари уште ќе гледавме месец дена внатрешно партиски препукувања значи првата битка се доби сега треба и следната и се до крај војната ме смеј ништо да се остај на случајност и сама работата да се реши од себе мора Чкембари да бидат тука во клубот ме само кога е зорт да одат да молат и колат за спас на клубот туку да си кажат став и во мирнодопски услови оти да се слушаа навивачите немаше ни да отпадниме дали за шпиц дали за Милан итн...
Сега останува на чоекот да почни да си организира и напрај свој тим во шо сум сигурен дека нема никој да му се меша туку баш напротив убеден сум дека ќе има максимална пдоршка од сите освен тие мешетар7те и претходни управи односно едно добро во ова шо отпаднавме е шо сега е можноста за целосен рестарт и тоа шо паднаа маските се виде кој шо му мисли на клубот за тоа ум во глата
Колку шо разбрав веќе се преговара за другите во управата исто и за тренер па после ќе се почни со уграчи шо значи за ден два очекувам веќе да се гледаат првите резултати отинне изгази времето но шо и да биди знам дека ние веруваме прва лига но најважно е да се напрај систем за следните сезони па после и кој да дојди да се смени да се знај ред и поредок и со душа очекувам прво интервју и шрви чекори па уште одма ќе се види разлика ќе се повторам од мене максимална карт бланш подршка за Димитар иако не го познавам нека се проба чоекот од другите се виде !
А ниско е ова корзо конец и сонце чоек не најдов лош збор да речи а барам по дрво и под камен еден да речи и кажи лош пример за чоекот и не најдов па сега за вака уште не дојден да се проба да се дисквалификува и омаловажи за вас треба некој како миленко да ве плука па вие да велите врни страмота нека дојди нека згреши ќе му речиме ќе му пишиме ќе се јавиме но вака не можи другари и реков претходно наместо да збораме за европски Пелистер за нова сала ние душа извадивме за Димитар па сега уште мајтап да си играте и после не дупло другите па за шо ние се душмани кога ги имаме тие во градот шо месец дена од штетно жили се направија да биди по нивно наместо да се гледа општиот интерес и доброто на клубот а со тоа и град0т многу лошотија е влезен во вас само плукање и омраза а чуму не можам да разберам наместо сите да клат рака предлог било шо за поарно ние се глупости се замараме и си ги вадиме очите меѓу себе сослушате го стариот не ви вели за лошо само со слога и топло ладно покажување на заби можи ние нешро да избоксоваме и добиеме ако не курбан и бетер од победа борец и другите ќе завршиме од нас зависи !

Шо да прашам на прес? Не сум новинар за да одам на прес. Сигурно вака се однесувате и со тие приватниците и затоа ФК Пелистер е на ова ниво денес, а македонските приватници не вложуваат само во ВЛТ1/ВЛТ2 има и кај нас.
Можи не треба јас да ти одговорам но гледам напнуваш без потреба значи пуштени беа до странски фирми не до макеоднски а дека има наши шо идат кај нас освен сега минт и Киро дандаро нема ете сега ТАВ и тие знајме како идат исто како во влт значи се пуштаа понуди писма за рекламирање за продажба на клубот за стадионот итн.. мислам ова е доволно другото се знај дека е деловна тајна позитивен одговор немало само првично преговори со некој и тоа е прв чекор за нешто да се смени но со ова шо отпаднавме многу тешко дека некој ќе се најди за следната сезона сега е најважно да се екипира клубот ова со управа тренер играчи па дај боже некој да пријави интерес да го купи клубот

Dali e vistina deka fk bairo bi mozelo da stani kako vo rakometo shtoe dvojkata?
По брзо мислам Новаци че биди втор тим на Пелистер од баирот но уба е и таа опција жалосно децата да се откажуваат од фудбал и да нема кај да одат

Citam ponudi od Tanaskovski na fb, za sto se raboti? Istiot bese involviran pred godini koga bese zainteresiran FC Besiktash. Za sto se raboti, dali znaj nekoj?
Ете виде кај него само писмо со намери а содржината ја нема мислам дека општината ќе го објави но ништо сериозно вака на прв поглед само политички маркетинг оти инаку се прај некој ако вистина го сака клубот патем еве ќе одат сега во Победа па ќе видиме шо и колку се сериозни нејсе можи да бидат топ бог знај муабето ми е дека не можи вака дај писмо и после објави го на фб за да се добија поени абе пичкаму матер исто и тие турците дојдоа еднаш два пати писмо за предофоцор8 и ај че го земиме клубот па име да се сменло не зма шо глупости абе ако ако сакаш да го купиш Пелистер се знај викаш прес на него каниш советници бивши играчи навивачи даваш предлог план проекција буџет па банковни гаранции кажуваш имиња презимиња се како по треба со сите салтанати а не вака јас да го земам клубот море мајката дај јас да го земам клубот да пуштам писмо до градоначалникот и после да го објават на фб за греота и најарен да е лоша му е процедурата а сите знаат како се зема клуб и како е редот а не е сигурно вака како овај или како тие претходно и од старт никој нема да верува или подржува среќа и шо уште ни се слуша гласот па општината го држи вака така клубот а за приватник и платформа дај боже сега без борч можи да се најди некој но и да не се најди нека се тера со салам работа можи да биди профитабилен фудбалот само треба работа и знаење барем за во нашата лига е лесно да се излези во европа и вратат парите вложени

Последно уредено:
Можи не треба јас да ти одговорам но гледам напнуваш без потреба значи пуштени беа до странски фирми не до макеоднски а дека има наши шо идат кај нас освен сега минт и Киро дандаро нема ете сега ТАВ и тие знајме како идат исто како во влт значи се пуштаа понуди писма за рекламирање за продажба на клубот за стадионот итн.. мислам ова е доволно другото се знај дека е деловна тајна позитивен одговор немало само првично преговори со некој и тоа е прв чекор за нешто да се смени но со ова шо отпаднавме многу тешко дека некој ќе се најди за следната сезона сега е најважно да се екипира клубот ова со управа тренер играчи па дај боже некој да пријави интерес да го купи клубот
Јас мислев на РК кога напишав за наши приватници. Стадионот во никој случај не треба да се продава.

Јас мислев на РК кога напишав за наши приватници. Стадионот во никој случај не треба да се продава.
Па шо си пишал реплицирал на темата за ФК Пелистер ако мислеше на ракомето не те разбирам а стадионот не знам како мислиш да се продава никаде во светот не се продава стадион туку се става име шо знам телеком арена и за тоа се зема пари значи принер да го земи клубот можи една фирма бетер 365 примет а стадионот друга фирма а можи иста фирма да го кипи клубот и се смени името не можи да се продај кај ќе го носат не те разбирам како мислиш да се продај

Последно уредено:
На прес не беа само новинари, односно беше кој сака. Колку е лесно од страна да кажиш кој како се понашал... жално.

Vo ret goran dobro ete dimitar i pokraj site sopki toj ke bidi naj mnogu zaradi braka ckembari i dekso inace ke klaeja partiski piuni i kockari djimi sam kazva po naj bliskite deka predlog na dekso bil za ovde pak da jadat lajna deka toj go nekjel klubot drugite go sakale sega ostaj te go da raboti ne mu prajte pritisok imajte trpenie ke mu treba vreme da si napraj ekipa rabotna okolu nego snosti pominav do fan sopot strazarot mi kaza deka za brzo ke e gotov na prasajneto dali ima dojdeno nekoj na stadion mi rece samo pretsedatelot igraorecot nekolku pati i dekso sekoj den i paseto ekonomot ednas drug deka nema coek stapnato trener ke bidi ili hristov ili mojsov ili mane za ovaj vtoriot najmalce sum ama i da bidi ke mu se daj podrska najvazno sega i igraci se nadevam ke ima i pres na novata uprava i treneri i ke se trgni napred pozdrav braka ckembari.

Борче Христов нов тренер на Пелистер, договор на две години!

Со среќа нека му е. ☘️
Screenshot_20260630_210253_Gallery.jpg

Back
На врв Bottom