СП 2026 во САД, Мексико и Канада - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Kumanovo88
  • Време на започнување Време на започнување

Која репрезентација ќе биде нов светски првак?

• Вкупно гласачи
    104
Кажете нешто сигурно ми требаат пари за на море. Пари за море имам за курвите ми требаат :vozbud:

Дури и наредната ќе ја играт во САД, требаше Фифа да го намести распоредот според домаќинот, да биде фер.

znaci namesteno im bese ako se prvi u grupata, sami si presudija protiv svajcarija. imaa prilicno lesna grupa. meksiko do finale igra na azteka, uslov bese da se prvi u grupi.

Ќе си одат многу рано Бразилците назад во циганските slums во Сао Паоло. Бразил со децении нема испадналто пред четвртфинале.

На Бразил треба заби да му покажеш и ќе клекне на колена
Автоматски споено мислење:

Ќе си одат многу рано Бразилците назад во циганските slums во Сао Паоло. Бразил со децении нема испадналто пред четвртфинале.

Последен пат 1990 имат испаднато од Аргентина 1-0 во 1/8

ne se sekavam na volku antipaticen brazil... bukvalno osven paketa i venisijas jnr drugive site igraat kako bez dusha. mnogu plasticni se stanati, samo pari gi zanima, nekako za reprezentacija ne se zamaraat mnogu.
Па и немаат некои играчи, со што ќе притиснат.
И тие што ги наброја не се којзнае што. Винициус е специјалист за лигавење, Пакета добар играч, ништо посебно.
Куња им игра центарфор, Касемиро пред пензија демек им држи средина назад, од таму се гледа до кај се. Алисон е резерва во Ливерпул. Крпено лепено, накратко.

Абе и со Данило и Алекс Сандро треба да ги уништат составот на Јапонците. На секоја позиција се појаки од нив.
Ама циганараштарија, секој во свој е влезен.

Не бил лош потегот на Јунајтед што го пуштија Каземиро во Интер Мајами.
Братот ВОЛ е станат. :D

Не бил лош потегот на Јунајтед што го пуштија Каземиро во Интер Мајами.
Братот ВОЛ е станат. :D

Братот им ја спаси сезонава. Еден од најдобрите беше годинава во Јунајтед.

Back
На врв Bottom