Европска Унија

• Креатор на темата Креатор на темата Gags
  • Време на започнување Време на започнување
Значи неолибераливе се најголемото зло шо и се десило на Европа после 45та. Какви одвратни платеници. Без нималку морал и интегритет. Заев дефинитивно кај нив го печел занаетот и сеа се вози со јахти без око да му трепни. Беда од љуге спремни на се за добар кеш.

Германската влада финансира кампања на национално ниво што го промовира слоганот „Муслиманите: Дел од тебе!“, во рамки на иницијативата „Недели на акција против антимуслиманскиот расизам“.

enjoy islam you double standard idiots
Најважното си го испуштил:

The whole program is funded at the expense of German taxpayers.

1782669996926.png

Значи неолибераливе се најголемото зло шо и се десило на Европа после 45та. Какви одвратни платеници. Без нималку морал и интегритет. Заев дефинитивно кај нив го печел занаетот и сеа се вози со јахти без око да му трепни. Беда од љуге спремни на се за добар кеш.
Тие шупаците како зз што се продале за кеш и некако ќе ги разберам иако би ги потепал како бубашваби! Ама овие околу нив што ги поддржуваат и маваат со глава во ѕид...никако не можам да ги разберам.
Европа се самоубива 20-тина години наназад и тоа многу успешно. Блескаат и тие не знам што им се буни автохтоното население :icon_mrgr:

Ма европа што се убива, вода нека ја носи. Туку не имаат ставено во менгеме, па ја празнат Македонија од се' што вреди. Како Украина ќе станеме без војна, со памук душата ни ја вадат.

Ма европа што се убива, вода нека ја носи. Туку не имаат ставено во менгеме, па ја празнат Македонија од се' што вреди. Како Украина ќе станеме без војна, со памук душата ни ја вадат.
Јас мислам дека Бога има голем план за нас и не чува на подобро време.
Ако сака да ни помогне, мора да издржиме на искушенијата, поминавме југословенска војна, 2001, економско пустошење.

Дали е лошо или добро, работите се разлабуваат на крај викаше татко ми и полесно се поминува.

Ние мораме да издржиме против Бугарија, на еден тест со Грција веќе изгубивме

Jas se soglasuvam so rečenoto, no malku bi gi pojasnil terminite - mesto neo lib, lib, libertijanci i drugite ideologii bi stavil vladeačka klasa, najkrupnite kapitalisti, oligarsi i sl. koi od 2008 poleka gi prezemaat državnite institucii

Jas se soglasuvam so rečenoto, no malku bi gi pojasnil terminite - mesto neo lib, lib, libertijanci i drugite ideologii bi stavil vladeačka klasa, najkrupnite kapitalisti, oligarsi i sl. koi od 2008 poleka gi prezemaat državnite institucii
Точно либералите и левицата се купени од најкрупните капиталисти и олигарси,или попрецизно Сорос. Сега истите се негови платеници,потрчковци и спроведувачи на неговите агенди.Нивна противтежа се луге како Елон Маск кој почна да инвестира во десницата. Иначе во моментов Десницата е спас за Европа и западниот свет воопшто. Тука сопаѓаме и ние.
Автоматски споено мислење:

Апсурдот е шо ако ја нема ЕУ и НАТО нас за брзо време ќе не снема. Не заборавај дека сме на Балканот и дека сме опкружени со соседи кои одвај чекаат да земат парче од нашата држава. Немој да гаите илузии дека Русите во тој случај би се замарале со нас.

Точно либералите и левицата се купени од најкрупните капиталисти и олигарси,или попрецизно Сорос. Сега истите се негови платеници,потрчковци и спроведувачи на неговите агенди.Нивна противтежа се луге како Елон Маск кој почна да инвестира во десницата. Иначе во моментов Десницата е спас за Европа и западниот свет воопшто. Тука сопаѓаме и ние.
Isti se site i levica i desnica i centar. Nema spas, nivna cel e samo eksploatacija na narodot (primer orban)

Апсурдот е шо ако ја нема ЕУ и НАТО нас за брзо време ќе не снема. Не заборавај дека сме на Балканот и дека сме опкружени со соседи кои одвај чекаат да земат парче од нашата држава. Немој да гаите илузии дека Русите во тој случај би се замарале со нас.
Не се согласувам. Да не е уса нас би не снемало, дали од албанци од грци бугари турци некој ќе не исчистеше до сега да не беа браќата каубои.

Не се согласувам. Да не е уса нас би не снемало, дали од албанци од грци бугари турци некој ќе не исчистеше до сега да не беа браќата каубои.
Шо мислиш ако НАТО пропадни кој ќе ни ја гарантира нашата целовитост? Мислиш Бугариве и Арнаутиве,па и Грци и Срби ќе ни се мислат?Тотално е небитно дали јас и ти се согласуваме или не фактите се тие.

Шо мислиш ако НАТО пропадни кој ќе ни ја гарантира нашата целовитост? Мислиш Бугариве и Арнаутиве,па и Грци и Срби ќе ни се мислат?Тотално е небитно дали јас и ти се согласуваме или не фактите се тие.
Ма и да пропадне нато америка сама по себе е еднаква сила на нато. А нивната политика за балканот е да нема прекројувања граници војни етнички чистења. Многу добро не имаат проучено дека овде сите сме диви и ако се закрвиме ептен ќе се војува до истребување.

Ма и да пропадне нато америка сама по себе е еднаква сила на нато. А нивната политика за балканот е да нема прекројувања граници војни етнички чистења. Многу добро не имаат проучено дека овде сите сме диви и ако се закрвиме ептен ќе се војува до истребување.
Значи на Америка не и се во интерес прекројувања и етнички чистења на Балканов. Исто и на Европа. Ние можиме да фрламе со дрва и со камења по Европа ама факт е дека ако со вакво опкужување бевме на Блискиот Исток на пример ќе бевме бетар од Сирија и одамна нашата држава немаше да постои. Така да без ЕУ, НАТО или Америка не чека 3 балканска војна.

На кој курс се работеше ова тема?

Во чест на твојов коментар еве нешто од мене до тебе!

И по ова прашање наполно се сложувам.
Никако да разберат овие диктаторските режими (Куба, Кина, Венецуела, Русија и уште 1/2 од светот) и недоносени демократии дека САД ссвоите војни ги водеше за да има мир во светот тие секогаш биле за мир и благосостојба на човештвото. Тие да не беа мислам дека ќе не немаше, не знам зошто во ВСВ имаше партизанско движење и ослободителна војна требаше само да почекаат и Америкењците ќе не ослободеа и ќе си живеевме сречно до крајот на животот.

Продолжи со вакви едукативни пораки на форумов, недостасуваа!

Последно уредено:
Back
На врв Bottom