Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најважното си го испуштил:Германската влада финансира кампања на национално ниво што го промовира слоганот „Муслиманите: Дел од тебе!“, во рамки на иницијативата „Недели на акција против антимуслиманскиот расизам“.
enjoy islam you double standard idiots

Тие шупаците како зз што се продале за кеш и некако ќе ги разберам иако би ги потепал како бубашваби! Ама овие околу нив што ги поддржуваат и маваат со глава во ѕид...никако не можам да ги разберам.Значи неолибераливе се најголемото зло шо и се десило на Европа после 45та. Какви одвратни платеници. Без нималку морал и интегритет. Заев дефинитивно кај нив го печел занаетот и сеа се вози со јахти без око да му трепни. Беда од љуге спремни на се за добар кеш.
Јас мислам дека Бога има голем план за нас и не чува на подобро време.Ма европа што се убива, вода нека ја носи. Туку не имаат ставено во менгеме, па ја празнат Македонија од се' што вреди. Како Украина ќе станеме без војна, со памук душата ни ја вадат.
Jas se soglasuvam so rečenoto, no malku bi gi pojasnil terminite - mesto neo lib, lib, libertijanci i drugite ideologii bi stavil vladeačka klasa, najkrupnite kapitalisti, oligarsi i sl. koi od 2008 poleka gi prezemaat državnite instituciiЗначи неолибераливе се најголемото зло шо и се десило на Европа после 45та. Какви одвратни платеници. Без нималку морал и интегритет. Заев дефинитивно кај нив го печел занаетот и сеа се вози со јахти без око да му трепни. Беда од љуге спремни на се за добар кеш.
Точно либералите и левицата се купени од најкрупните капиталисти и олигарси,или попрецизно Сорос. Сега истите се негови платеници,потрчковци и спроведувачи на неговите агенди.Нивна противтежа се луге како Елон Маск кој почна да инвестира во десницата. Иначе во моментов Десницата е спас за Европа и западниот свет воопшто. Тука сопаѓаме и ние.Jas se soglasuvam so rečenoto, no malku bi gi pojasnil terminite - mesto neo lib, lib, libertijanci i drugite ideologii bi stavil vladeačka klasa, najkrupnite kapitalisti, oligarsi i sl. koi od 2008 poleka gi prezemaat državnite institucii
Апсурдот е шо ако ја нема ЕУ и НАТО нас за брзо време ќе не снема. Не заборавај дека сме на Балканот и дека сме опкружени со соседи кои одвај чекаат да земат парче од нашата држава. Немој да гаите илузии дека Русите во тој случај би се замарале со нас.Ма европа што се убива, вода нека ја носи. Туку не имаат ставено во менгеме, па ја празнат Македонија од се' што вреди. Како Украина ќе станеме без војна, со памук душата ни ја вадат.
Isti se site i levica i desnica i centar. Nema spas, nivna cel e samo eksploatacija na narodot (primer orban)Точно либералите и левицата се купени од најкрупните капиталисти и олигарси,или попрецизно Сорос. Сега истите се негови платеници,потрчковци и спроведувачи на неговите агенди.Нивна противтежа се луге како Елон Маск кој почна да инвестира во десницата. Иначе во моментов Десницата е спас за Европа и западниот свет воопшто. Тука сопаѓаме и ние.
Не се согласувам. Да не е уса нас би не снемало, дали од албанци од грци бугари турци некој ќе не исчистеше до сега да не беа браќата каубои.Апсурдот е шо ако ја нема ЕУ и НАТО нас за брзо време ќе не снема. Не заборавај дека сме на Балканот и дека сме опкружени со соседи кои одвај чекаат да земат парче од нашата држава. Немој да гаите илузии дека Русите во тој случај би се замарале со нас.
Шо мислиш ако НАТО пропадни кој ќе ни ја гарантира нашата целовитост? Мислиш Бугариве и Арнаутиве,па и Грци и Срби ќе ни се мислат?Тотално е небитно дали јас и ти се согласуваме или не фактите се тие.Не се согласувам. Да не е уса нас би не снемало, дали од албанци од грци бугари турци некој ќе не исчистеше до сега да не беа браќата каубои.
Ма и да пропадне нато америка сама по себе е еднаква сила на нато. А нивната политика за балканот е да нема прекројувања граници војни етнички чистења. Многу добро не имаат проучено дека овде сите сме диви и ако се закрвиме ептен ќе се војува до истребување.Шо мислиш ако НАТО пропадни кој ќе ни ја гарантира нашата целовитост? Мислиш Бугариве и Арнаутиве,па и Грци и Срби ќе ни се мислат?Тотално е небитно дали јас и ти се согласуваме или не фактите се тие.
Значи на Америка не и се во интерес прекројувања и етнички чистења на Балканов. Исто и на Европа. Ние можиме да фрламе со дрва и со камења по Европа ама факт е дека ако со вакво опкужување бевме на Блискиот Исток на пример ќе бевме бетар од Сирија и одамна нашата држава немаше да постои. Така да без ЕУ, НАТО или Америка не чека 3 балканска војна.Ма и да пропадне нато америка сама по себе е еднаква сила на нато. А нивната политика за балканот е да нема прекројувања граници војни етнички чистења. Многу добро не имаат проучено дека овде сите сме диви и ако се закрвиме ептен ќе се војува до истребување.
На кој курс се работеше ова тема?Не се согласувам. Да не е уса нас би не снемало, дали од албанци од грци бугари турци некој ќе не исчистеше до сега да не беа браќата каубои.
И по ова прашање наполно се сложувам.Ма и да пропадне нато америка сама по себе е еднаква сила на нато. А нивната политика за балканот е да нема прекројувања граници војни етнички чистења. Многу добро не имаат проучено дека овде сите сме диви и ако се закрвиме ептен ќе се војува до истребување.